Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Плюшевий слон 55 см рожевий

508 грн
Опис

М'яка іграшка Рожевий слон 55 см рожевий

Ви хочете зробити приємний сюрприз, але абсолютно не знаєте, що вибрати? Ми маємо для Вас безпрограшну пораду — вибирайте м'яку іграшки рожевий Слон. Адже такий подарунок буде дуже приємним як маленьким дітям, так і юним особам — представницям прекрасної статі.

Рожевий слоненя — класика іграшкового жанру. Але зате він точно потішить і здивує близької Вам людини. 55 сантиметрів м'якості та ніжності — це його короткий опис.

Рожевий слон зі вставками білої тканини на вушках, хоботці, лапах і головці просто не сподобається, адже поєднання цих двох кольорів зворушливе і повітряне. Забарвлення — ніжна та не ріже очі, тому слоником можна просто милуватися. Рожевий плюшевий слон ще й корисний, адже обважнюючи його, стає тепло та душ і тілу. Іграшкою можна кидатися, коли весело, і в такий спосіб слоник не дасть занудьгувати.

Розміри слоника не маленькі, тому він нагадуватиме про себе навіть коли просто сидить у куточку. Будьте впевнені — дивлячись на нього дорогі люди, обдаровані Вами таким дивовижним подарунком, обов'язково спінять про Вас і посміляться. Можливий Опт і дропшиппінг м'яких іграшок.

Переваги:

- українське виробництво фабрика "Аліна";
- гіпоалергенна якість;
- машинне/ручне прання 30 градусів;
- швидка доставка;
- вакуумне паковання;
- очі міцно тримаються на кнопках.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
alinatoys
Alinatoys
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари