Всі категорії
Додати товар

М'яка іграшка стіч із мультфільму lilo&stitch 20 см

260 грн
Опис

Стіч (Stitch) — мультяшний персонаж, який за задумом авторів мультфільму "Ліло і Стіч" (Lilo and Stitch), створений інопланетними вченими для створення хаосу та безладу в містах. Маленький монстр, якого все-таки змогла приручити дівчинка Ліло, вирізняється запальним характером, проте це не заважає йому стати найкращим вихованцем і другом Ліло.

Дійсно, варто подивитися на цього дивовижного монстра, як він відразу припаде до душі будь-якій дитині! Маючи дуже неприємний характер, Стіч такий милий і привабливий, що будь-якій дитині захочеться мати такого друга!

Плюшеві звірі залишаються, мабуть, найкращим способом потішити малюків, тим більше, коли йдеться про персонажів чарівного всесвіту Діснея. Такий добрий і добре знайомий дітям герой стане улюбленцем вдома, у дитячому садку, підійде для ігор просто неба.

Іграшка виготовлена з гіпоалергенних матеріалів і відповідає високим стандартам сучасного виробництва. Завдяки надійному пошиттю, звірятко впродовж багатьох років зберігає свій первісний вигляд, не рветься й не линяє під час прання.

Розмір: приблизно 20 см

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари