Всі категорії
Додати товар

Заєць м'яка іграшка.

200 грн
Опис

Заєць м'яка іграшка.

Зайці (лат. Lepus) — рід із сімейства зайцевих. Популярні скрізь, крім Австралії та Антарктиди, лише приблизно 30 різновидів. Вирізняються довгими вухами, коротким піднятим хвостом, нерозвиненими ключицями, довгими задніми лапами, що дає змогу їм рухатися стрибками. Русак може досягати швидкості 70 км/год.

Зайці живуть поодинучкою або парами. На відміну від кроликів, зайці не роють нір, а зброюють цвяхи в невеликих ямках. Зайчата народжуються розвиненими, з вовною і відкритими очима, і мати залишається з ними лише 5-6 днів, а потім лише іноді використовує їх; внаслідок цього багато зайчать гинути від ворогів. Зір у зайців слабкий, нюх — гарний, слух — чудовий. Беззахисність щодо численних ворогів (людина, хижі млекопоглинальні та птахи) робить їх вкрай обережними та прихованими.

Живиться різними рослинними речовинами: травою, хлібними рослинами, овочами, деревною корою, і може приносити чималу шкоду; особливо любить петрушку, репу тощо.

Навесні, після настання сімейного сезону, самці запекло змагаються за самок: встають на задні лапи та б'ють одне одного передніми. Водночас вони втрачають обережність, і тоді їх часто можна побачити.

Заєць м'яка іграшка.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари