Всі категорії
Додати товар

М'яка іграшка дитя йода із серіалу зоряні війни

1650 грн -7% 1550 грн
Опис

Оригінал!!!
М'яка іграшка Star Wars (Стар Варс) Дитя Йода із серіалу Зоряні війни: Мандалорець неодмінно потішить вашого малюка та стане для нього добрим другом.

Цю надзвичайно м'яку на дотик 28-сантиметрову іграшку так і хочеться обіймати знову й знову. Маленький вушний герой ніби зійшов із серіалу-спін-оф "Зоряні війни" під назвою "Мандалорець".

Іграшка схожа на маленького 50-річного Йоду, якого в телесеріалі звуть просто Дитя. Він миттєво буде завойовувати любов своєю кумедною зовнішністю і, перебуваючи у вашій колекції, неодмінно стане однією з найулюбленіших іграшок, за якою так приємно доглядати! Мандалорець", має зелену шкіру, великі вуха та чорні очі-ґудзики, чим точно нагадує маленького 50-річного Йоду, якого в телесеріалі називають просто Дитя. Ця плюшева іграшка дуже м'яка на дотик, однак, попри це, має міцну основу, наповнену кульками, що робить її ідеальною для обіймів або зберігання в капсулі як колекційну. Персонаж одягнений у такий самий одяг, як у серіалі. Матеріал: тулуб — плюш; голова, лапи — вініл.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatya...
tatyanaol25.11
Супер-продавець
Київ
67% виконаних замовлень
Була

Схожі товари