Всі категорії
Додати товар

М'яка іграшка дракон орендж 25 см

410 грн
Опис

Дана іграшка представлена не звичним всім описом драконів за книгами та фільмами - злим, страшним, холодним драконом із гострою лускою, який випускає клуби вогню - тільки не про Оренджа. Він, що не є найдобріший і найм'якіший дракон із світу драконів. Іграшка з перших секунд стає улюбленцем як дітей так і дорослих. Яскравий, кольоровий, барвистий дракон має м'яке, ніжне, приємне на дотик тіло.

Завдяки м'якому матеріалу з драконом можна гратися, що сприяє розвитку дитячої моторикита впливає на почуття комфорту та заспокоєння. Зручна форма дозволяє легко брати іграшку із собою, киди б не пішов малюк.

Цей м'який дракон має м'які і гнучкі крила, які додають йому додаткової чарівності з ними іграшка набуває реалістичного вигляду.

Відтворюйте захопливі пригоди разом із цим драконом та дозвольте малюкам поринути у світ фентезі і уявити себе частинкою чарівного світу фантазій в яких малюк відтворить неймовірні історії. 

-м'яка іграшка пошита з ніжного мікроплюшу, а всередині - пухнастий гіпоалергенний холлофайбер, що сприятливо позначається на відчуттях малюка при взаємодії з іграшкою;
-при пошитті плюшевої іграшки не використовуються пластикові деталі, а замість них розміщується фактурна вишивка;
-іграшка досить компактна, що дозволить вашому малюкові носити її завжди з собою і не розлучатися;
-м'яка плюшева іграшка Дракон - маленький подарунок, який можна піднести і дітям, і дорослим, особливо тим, хто народився в рік Дракона.

Розмір: 25х20х26 см.

Догляд за виробом: дбайливе прання при температурі 30 °С, попередньо помістити в мішечок для прання.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitaorlenko
The Toys Hub
Супер-продавець
Київ
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари