Всі категорії
Додати товар

Іграшка ведмідь. ведмедик. валяний ведмедик

600 грн
Опис

У дрімучому, зеленому лісі, в якому великі дуби, стрункі берізки, кущі ожини сусідять із прозорими струмками, зарослими болотцями, а вранці вся природа оживає під веселе цвірінькання пташок, живе Мишко.
Він живе у затишній берложці, вистеленій сухою травою та м'яким листям. Ведмедик взимку спить, а навесні вранці прокидається під спів пташок і ходить збирати солодкі ягоди, яскраві квіти.
Він товаришує з усіма мешканцями лісу: зайченятами, білочками, бурундуками, лисятами. У теплі дні, зігріті лагідним сонечком, вони довго граються на зелених галявинах, покритих шовковистою травою.

Вранці Ведмедик як завжди подався з кошиком збирати ягоди, коріння і побачитися з друзями. Він побіг вузькою стежкою, що вела між дерев. Ласкаво гріло сонечко, був початок теплого літнього дня. Мишко підбіг до галявини, де росло багато суниці, і почав лапою збирати її в козуб.
І раптом почув неподалік дуже гарний спів незнайомої пташки. Він обернувся. На кущику навпроти сиділа маленька сіра пташка з помаранчевою грудкою. - Ти хто? - Запитав Мишко. - Я – Малинівка. - відповіла пташка. - Ми живемо тут, ось під цим кущиком. Тут наше гніздо. Я часто бачила тебе тут. Як тебе звати? - Я - Ведмедик. - відповів Ведмедик і здивовано додав. - Я думав, що пташки тільки на деревах в'ють свої будиночки... З того часу Мишко і Малинівка потоваришували, і пташка складала для Мишки нові пісеньки, які він із задоволенням слухав.

Рада представити вам нову роботу. Ведмедик повністю свалян з натуральної вовни. Очі скляні. У модних штанцях і кофтині, прикрашеній дерев'яною ґудзиком. Одяг - 100℅ бавовна. Кошеня сплетене з бавовняних ниток. У кошичку - суничка, зваляна з вовни та листочки, пов'язані з бавовняних ниток. Веселе і усміхнене ведмежа заряджає радістю та позитивом!

Ведмедик виконаний у техніці сухе Валяння, штанці та кофточка пов'язані з бавовняних ниток. Передні та задні лапки рухливі. Зростання мишутки 14 см.

Якщо вам потрібне інше звірятко, або композиція, пишіть, відповім на всі запитання! Виконаю на замовлення іграшку за вашим бажанням!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Зроблено в Україні?:
Хендмейд
Особливості:
Прозорий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?