Всі категорії
Додати товар

Сім'я мишей. миші. мишка. іграшка мишка. мишенята. миша

3700 грн
Опис

А ви знали, як живуть сірі невгамовні істоти, які іноді шкребуть під підлогою, чи швидко перебігають із кута в кут, чи шарудять листям біля нірки?

У вас є можливість підглянути життя та господарство цілої мишачої родини!

Серйозний тато, добра ласкава мама і троє милих і дуже вредних мишенят - старша донька, середній син і молодший - найнеслухняніший, але всіма улюблений малюк.

Батьки видобувають траву, солому для тепла та затишку в нірці, колоски, кукурудзу та ягоди на сніданок своїм дитинчатами.

Старша дочка-мишка допомагає батькам прибирати в нірці, пекти солодкі пироги з малиною, виховувати молодшого мишеня.

Середній син дуже любить грати з друзями - мишками, білочками, метеликами, ганятися за жуками та збирати квіти.

Молодше мишеня ходить у лісовий дитячий садок, і вихователь - старий борсук - часто скаржиться його батькам за весь клопіт, який він завдає. Він любить красти моркву, розсипати пшоно і ховатися під ліжком, коли його змушують вивчати букви.

Кожна іграшка виконана з вовни, пальчики - з полімерної глини, хвостики на дротяному каркасі, вічка - намистинки.

Якщо ви хочете поселити таку родину у вас вдома або зробити оригінальний подарунок, напишіть мені. Я з радістю відповім на всі ваші запитання!

Зріст мишенят: малюк 7 см, середні мишенята по 8 см, великі по 10 см. Без урахування вух.
Ціна вказана за всю сім'ю без урахування меблів та їжі. Якщо ви хотіли б повний набір, все, що на фото, напишіть, я розповім подробиці.

Мишки можуть бути іграшкою, мешканцями лялькового будиночка і просто радістю в будинку, їхня присутність гарантує радість та гарний настрій!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари