Всі категорії
Додати товар

М'яка іграшка собачка патріот, 18 см, з серії "з україною в серці"

300 грн
Опис

Мила м'яка іграшка для дитини, яка любить собачок і мріє мати цуценя - біло-рожева собачка з ошийником з жовто-блакитної стрічки. У наш нестабільний воєнний час заводити домашнього улюбленця дуже непросто, але порадувати дитину хочеться! Подаруйте зараз це миле рожеве цуценя як символ того, що справжній дружок з'явиться пізніше - після перемоги і стабілізації умов життя. А зараз дитині спокійніше буде перечекати відключення електроенергії, повітряни тривоги і чекатиме перемоги України з таким затишним іграшковим дружком-патріотом.

Собачка пошита з ніжного штучного хутра рожевого та молочного кольору, дуже приємного на дотик. Наповнення з синтепону - м'який і пружний матеріал, який тримає форму. На шиї у цуценятка символічний нашийник із жовто-блакитної стрічки - кольорів прапору України. Нашийник зйомний і дитина сама зможе міняти нашийники під настрій.

З таким песиком можна спати, ходити на вулицю, посадивши її в сумочку або рюкзак, грати вдома у різні ігри. У нашому магазині ми прозвали собачку Жулей, але дитина може дати їй своє ім'я. Іграшка в єдиному екземплярі, ексклюзивна авторська робота.

Висота – 18 см
Матеріал - штучне хутро, синтепон
Майстер: Helen Spring

Із серії авторських м'яких іграшок є різнокольорові кошенята, м'які братці Кролики, підставка для мобільного телефона у вигляді іграшки-брелка Кролика

Пересилаю Новою поштою після оплати

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для дівчаток

Схожі товари