Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Кажан пончик, м'яка іграшка

310 грн
Опис

На околиці одного українського селища жив собі кажан на ім'я Пончик, який дуже любив малину. На відміну від інших кажанів, які вважали за краще харчуватися комахами, Пончик ласував соковитими червоними ягідками. Він щовечора літав над полями, шукаючи найстиглішу малину.
Одного разу, пролітаючи над фермою, Пончик відчув солодкий аромат стиглої малини. Він попрямував на запах і опинився на прекрасному малиновому полі. Фермер, якому належало це поле, не був радий бачити кажана, оскільки думав, що той може з'їсти весь його врожай, або ж навіть вкусити чоловіка, та Пончик пообіцяв, що лише підбере ягоди, які впали на землю.
Фермер був здивований, почувши, що кажан любить малину так само сильно, як і він. Він запропонував поділитися своєю малиною з Пончиком і навіть показав йому, як обирати найстигліші ягоди. З того дня Пончик і фермер стали друзями.
Пончик щовечора прилітав на ферму і допомагав господарю збирати малину, що впала на землю. Фермер був радий мати маленького помічника, а Пончик був щасливий мати стільки малини, скільки хотів.

Милий і пухкенький кажанчик у коричневих відтінках. Іграшка пошита з бавовни, наповнена холлофайбером і синтепоном. Зріст – 24 см. Личко розмальоване вручну акриловими фарбами. Кажан може стояти з опорою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари