Всі категорії
Додати товар

Дитяча метрика з дерева з ім'ям 65х46 см

1399 грн
Опис

Зберігайте спогади про щасливі моменти в сім'ї.
Дитяча метрика з дерева з ім'ям 65х46 см

Фото 10х15 см,
Дитяча метрика — сучасна цікава ідея. Такі метрики матимуть чудовий вигляд у будь-якій дитячій кімнаті. Дитяча метрика з дерева містить інформацію про ім'я, дату народження, час народження, вагу, зріст малюка, а також можна вказати імена батьків, знак зодіаку по гороскопу. Така метрика може стати чудовим подарунком молодим батькам на народження дитини, позаяк це пам'яткий і значущий подарунок, також таку метрику можна подарувати на рік дитині <unk> Мій перший рік життя з ім'ям малюка.
Їх зручно кріпити на стіну за допомогою спеціальних кріплень, які зроблені на зворотному боці рамки. Також для зручності на межах є захисне скло пет, зі зворотного боку картон на анкерах.
Метрики — ім'я малюка з датою, часом, зростом і вагою під час народження, може бути доповнене фоторамками, чудовий подарунок батькам малюка, чудова прикраса дитячої.
Метрика — це прекрасний подарунок для молодих батьків. Такий презент не тільки прикрасить дитячу кімнату, але й завжди нагадає про найщадну подію життя.
Кожен виріб розраховується індивідуально за макетом.
Ви самостійно можете вибрати колір, розмір, шрифт. Так само можна прикрасити додатковими елементами, (декором у формі різних звіряток, бабочок, корони тощо)
Під час фарбування використовуються не токсичні фарби на водній основі. Скло замінило плівка пет, і рамки стали легкими за вагою, зручно кріпити на стіну та не побоюватися, що скло розіб'ється, з вивороту фото закриті картоном на засувках, і в будь-який момент можна легко та просто замінити фото. Чудовим подарунком стане метрика з натурального дерева малюкам на перший рік життя. Рамки на сьогодні є одним із найпопулярніших різновидів декору.
#Длятей #Дляновонароджених # Подарунокмолодомаме #Дитячаметрика #метриканака #метрикасфоторамками #метрикафоторамукупити #метрикадетам #метриканародженнямаглушакупити
#метрикасфоторамками #метрикафоторамкапити #метрикадетам #метриканародженнямачулакупити
#Длятей #Дляновонароджених # Подарунокмолодомаме #Дитячаметрика #метриканазака #метрикасфоторамками #метрикафоторамкапити #метрикадетам #метрикадинам #метриканаглекаухоля #метрикадерева #метрикасфоторамками #метрикамолеку
Додаткові характеристики:
Стать: Для дівчаток
Стать: Для хлопчиків
Колір: Білий
Колір: Сріблястий
Матеріал: Дерево

Товар під замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для дівчаток Для хлопчиків

Схожі товари