Всі категорії
Додати товар

Simba - чихуахуа - плюшева собака chi chi love, плаття світитися

530 грн
Опис

Simba - Чихуахуа - плюшева собака Chi Chi Love, плаття світитися === Маленькі модниці будуть в захваті від маленької собачки чихуахуа, яка, як і належить таким песикам, відмінно поміщається в сумочці. Плюшева собачка одягнена в рожеве плаття з милими сердечками. Очі, брови і вії у іграшки вишиті, а двоколірні вушка і хвостик надають їй особливий шарм. Плюш, з якого зшита собачка, дуже приємний на дотик. Собачка компактно поміщається в рожевій стьобаною сумки-переноски, яка входить в комплект. Благодаря компактным размерам и удобной сумочке, собачку можно брать с собой на прогулку или в гости к друзьям.

Интересная особенность данной игрушки – ее платье светится в темноте.
===
наша игрушка - покупали из-за сумочки для другой своей любимой собачки, поэтому сама собачка, ее наряд платье и коврик - в игре были редко

есть нюанс по сумке - нужен ремонт/замена всех ручек, поэтому сама сумочка просто прилагается к собачке с аксессуарами и в стоимость ее не включала! вказана вартість - за собачку + сукню (світитися в темряві) + килимок === відправлення: відправляю НП - після повної оплати або самовивіз вартість лота: зазначена ціна + додавайте 6% від вартості торгу - обміну - повернення - наложки - НЕ передбачено!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари