Всі категорії
Додати товар

М'яка іграшка щеня бладхаунд 31 см

800 грн
Опис

Плюшева і якісна м'яка іграшка щеня Бладхаунд! Якщо Ваш малюк давно мріє про вихованця, а Ви все ще на це не наважилися, то такий пес буде справжнім вірним другом дитині і надійним стражником дитячої кімнати. На шиї песика подарунковий червоний бант. Зроблено в Індонезії. Добрі, легкі, м'які іграшки бренда Keel Toys послужать відмінним подарунком, як дитині, так і дорослому. Бренд піклується про здоров'я своїх маленьких клієнтів, тому у виробництві використовуються тільки гіпоалергенні матеріали найвищої якості. В якості наповнювача в цих іграшках використовується синтепон в чистому вигляді або синтепон у поєднанні з полімерними гранулами. Компанія Keel Toys - одна з провідних компаній на ринку м'яких іграшок на європейському ринку. Дизайн іграшок розробляється у Великобританії, а виробництво розташоване в Індонезії і ретельно контролюється брендом. Іграшка рекомендована для дітей від 3 років. Размер игрушки 31 см (высота) на 17 см (ширина) и на 20 см (сидя от передних лап до попы). Игрушка абсолютно новая, но, этикетка оторвана. Игрушкой никто никогда не играл, стояла на полке под стеклом как коллекционный экземпляр. Распродаю свою личную коллекцию мягких игрушек - собак. В наличии много игрушек разных пород собак и разных размеров. Все в идеальном состоянии, из-за рубежа. У нас таких нет.
ВАЖНО!!!
Оплата 100% на карту Приватбанка + комиссия 1% на обналичивание средств (уважаемые покупатели, при оплате через терминал, учитывайте ещё его комиссию).
Отправка Новой Почтой или Укрпочтой - оплата за доставку при получении. Возврата и обмена нет, делайте покупки обдуманно!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize