Всі категорії
Додати товар

М'яка іграшка щеня бладхаунд 35 см

850 грн
Опис

Плюшева і якісна м'яка іграшка щеня Бладхаунд! Якщо Ваш малюк давно мріє про вихованця, а Ви все ще на це не наважилися, то такий пес буде справжнім вірним другом дитині і надійним стражником дитячої кімнати. На шиї песика нашийник. Зроблено в Індонезії. Добрі, легкі, м'які іграшки бренда Keel Toys послужать відмінним подарунком, як дитині, так і дорослому. Бренд піклується про здоров'я своїх маленьких клієнтів, тому у виробництві використовуються тільки гіпоалергенні матеріали найвищої якості. В якості наповнювача в цих іграшках використовується синтепон в чистому вигляді або синтепон у поєднанні з полімерними гранулами. Компания Keel Toys - одна из ведущих компаний на рынке мягких игрушек на европейском рынке. Дизайн игрушек разрабатывается в Великобритании, а производство расположено в Индонезии и тщательно контролируется брендом.
Игрушка рекомендована для детей от 3 лет.
Размер игрушки 35 см (длина) на 19 см (ширина). Игрушка в состоянии новой, мега-идеальная. Стояла на полке под стеклом как коллекционный экземпляр. Распродаю свою личную коллекцию мягких игрушек - собак. В наличии много игрушек разных пород собак и разных размеров. Все в идеальном состоянии, из-за рубежа. У нас таких нет.
ВАЖНО!!!
Оплата 100% на карту Приватбанку + комісія 1% на переведення в готівку коштів (шановні покупці, при оплаті через термінал, враховуйте ще його комісію). Відправка Новою Поштою або Укрпоштою - оплата за доставку при отриманні. Повернення та обміну немає, робіть покупки обдумано!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize