Всі категорії
Додати товар

Пазли huadada, 1000 деталей для дорослих, каное на озері морейн

287 грн
Опис

Особливості та деталі

- 【РОЗМІР ГОЛОВОЛОМКИ】пазл із 1000 деталей для дорослих. Прекрасна картина природи на цьому пазлі із зображенням крісла на озері Морейн у Альберті, Канада, — це сцена, яку зможе оцінити кожен. Готовий розмір: 27,56 x 19,67 дюйма/70*50 см.
- 【ВІДЛИЧНИЙ МАТЕРІАЛ】 Пазли для дорослих, 1000 деталей, виготовлені з високоякісного паперового матеріалу, 100% переробленого картону. Наші пазли для дорослих із деталями унікальної форми, що забезпечують ідеальне з'єднання без жодних труднощів.
- 【ІГРА-ГОЛОВОЛОЛОМКА】 Пазли з 1000 деталей покращують пам'ять <unk> Засіб для зняття стресу Розв'язання проблем Підвищення креативності Щасливий час із друзями та сім'єю Економічні навички <unk> Найкраща співпраця.
- 【ІДЕАЛЬНИЙ ПОДАРУНОК】Пазл для дорослих із 1000 деталей постачається в ДЕЛЮКСНОЇ ПАКОВКЕ, що робить його ідеальним подарунком на День народження, Різдво та День Благовірення. Передайте радість і мистецтво головоломки для дорослих. Пазли для дорослих із 1000 деталей — чудовий подарунок для сім'ї та друзів.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize