Всі категорії
Додати товар

Планшет fisher price smart stages

450 грн
Опис

Інтерес маленьких дітей до всього нового, особливо до різних пристроїв, постійний у всі часи. Що б не потрапило в поле їхньої уваги – телефони, планшети, ноутбуки, пульти, калькулятори тощо, все знаходить застосування у маленьких ручках. Але якщо ви хочете, щоб ваші пристрої не були поламані пустотливими пальчиками, проте ваша дитина все ж задовольняла свою потребу в пізнанні, вам варто запропонувати їй спеціальні іграшки, призначені для раннього розвитку дітей і повністю адаптовані на відповідний вік.

Гра

Планшет Smart Stages від Fisher Price – саме те, що потрібно дітям від року до чотирьох. Він передбачає наявність трьох режимів гри (від 12 місяців, від 18 місяців та від 24 місяців), кожен з яких розроблений відповідно до вікових потреб та можливостей дітей.

Малята зможуть познайомитися з алфавітом, цифрами, тваринами та звуками, які вони видають. Також – слухати веселі пісеньки, вчити кольори та багато іншого. Для того, щоб процес був максимально інтерактивним, планшет підморгуватиме дитині кольоровими вогниками, видаватиме звуки оплесків.

Розвиток

З таким розумним планшетом діти зможуть активно покращувати показники дрібної моторики та координації рухів, уваги та логіки. Тренуватиметься пам'ять та ерудиція, поповнюватиметься словниковий запас і здатність займатися самостійно.

Особливості

Бренд: Fisher Price;
Рекомендований вік: від 1 до 4 років;
Ефекти: світло, звук;
Вага: 346 г;
Габарити упаковки: 28,5*0,4*20,5 см;
Живлення: 3 батарейки типу АА (є в комплекті)

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
hatyra
hatyra
Супер-продавець
Київ
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?