Всі категорії
Додати товар

Більше ніж календар для малюка vladi toys

270 грн
Опис

В использовании один раз.«Більше, ніж Календар для малюка» — — це комплексне пропонування для підготовки до школи, безліч різних ігор: з чарівним мішочком, з полями та фігурками, диво-лото, з використанням олівця, веселі віршики та замовки, казка про пори року та ігри на кмітливість і логіку.

Гра призначена для розвитку та навчання дітей дошкільного віку. Набір сприяє збагаченню словникового запасу, розширенню знань про календар, засвоєнню поняття «розряджень дня», вивчення назв дванадцяти місяців і їхніх ознак. Цей посібник вчить розбиратися в різних тимчасових поняттях (часина року, місяці, дні тижня, пора доби), виховує любов до природи та дбайливе ставлення до неї. Набір буде корисний навіть для найменших.

Ми пропонуємо побудувати процес навчання у формі гри дитини з динозавриком Тимою і його чарівним мішечком. Тима — незамінний помічник для мами, а для дитини — гарний друг. Мішечок Тіми додає грі чарівництва та робить її цікавою та захопливою. Дитина з величезною цікавістю виконуватиме запропоновані завдання. Це допоможе урізноманітнити процес знайомства з навколишнім світом і допоможе закріпити вже наявні знання.

Комплект розроблений у такий спосіб, що кожна мама зможе легко, в ігровій формі навчити дитину всього, що вона має знати в дошкільному віці. Тепер процес навчання стане цікавим і веселим для малюка. Завдання в посібнику трьох рівнів складності, від простих до складніших.

У наборі барвисті зручні у використанні ігрові поля, деталі із зображенням тимчасових понять та посібник із завданнями.

Завдяки чергуванню різних видів діяльності, дитина з легкістю опанує в ігровій формі необхідні навички. Захопливий процес гри допоможе отримати початкові знання, які будуть потрібні для подальшого навчання в школі.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
salemax7777
salemax7777
Була

Схожі товари