Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Спиннер магнітний антистрес magnetic rings

130 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Стать: Унісекс
Тип іграшки: Спінери

Кілька примірників у наявності

****************************

Магнітні кільця FinGears Magnetic Rings — це захопливий фіджет, яким ви можете вільно керувати за допомогою пальців рук. Повертайте кільця, робіть трюки, прикріплюйте їх до різних поверхонь, грайте з друзями!
Захоплива гра для дітей і дорослих допоможе розвинути моторику пальців і концентрацію. Яскраві, помітні аксесуари не залишать вас поза увагою, а їхня магнетична сила притягне погляди оточення.

Принцип роботи
Їх фішка полягає в тому, що спеціальні "вічні магніти" стикаючись один з одним, ковзають по дотичній і утворюють ланцюжок, або ж фігурку. Зручна кольорова серединка легко сідає на пальці та не застрягає, утворюючи у такий спосіб комфортне ковзання.

Особливості
Гру можна використовувати як конструктор, збираючи деталі з кількох паковань, або ж просто купивши одне паковання, ви забезпечите собі або дитині розвагу на довгий період. За допомогою відеоінструкцій в інтернеті можна легко наловитися робити нескладні трюки, щоб здивувати друзів і близьких. Магніти, поміщені в барвисті різнобарвні кільця, підтримують різноспрямоване обертання, що дасть змогу вам створювати різні варіації ігор, трюків, які допоможуть абстрагуватися від повсякденної рутини. Завдяки природним властивостям магнітів і гладких обертових елементів кільця, ви можете створювати кумедні способи гри з ними.

Переваги
Фіджет магнітні кільця — антистрес нового покоління. Його головною перевагою є те, що за допомогою цих трьох кілочок ви не тільки розслабитеся, щоб абстрагуватися від міської метушні, але й навчитеся виконувати з їх допомогою різні трюки. На відміну від звичайного спінера, який потрібно було просто крутити, магнітні кільця є аналогом прешарованих йо-йо та магнітних кубів. За єдиним тільки винятком — іграшка динамічна, яскрава, але водночас абсолютно безпечна для свого власника. Матеріали FinGears абсолютно безпечні для здоров'я, розвивають уважність і дрібну моторику, що сприятливо впливає на всі сфери життя.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий