Всі категорії
Додати товар

Водний килимок розвивальний, dusor, дитяча іграшка 3, 6, 9 місяців, надувний килимок,...

400 грн -5% 380 грн
Опис

- Безпечний, здоровий і зручний матеріал: дитячий килимок для води Dusor виготовлений із високоякісного ПВХ-матеріалу, не токсичний і не містить BPA, зручний і довговічний. Забезпечте вашій дитині веселу, здорову та зручну кімнату для ігор, через тривалий час транспортування це нормально, якщо вона трохи пахне, коли я її щойно отримав, це не чинить жодного впливу на дитину, запах повільно зникає через кілька днів вентиляції
- Сприяє розвитку дитини: 3D-водні подушки-дельфіни розміром 75 х 75 см подарують вашій дитині яскравий і цікавий морський світ: 7 плавальних іграшок із морськими тваринами з нешкідливої піни. Він може поліпшити зорове сприйняття дитини, покращити зорово-моторну координацію, сприяти розвитку мозку, тренувати руки, ноги та силу спини, розвертаючи увагу.
- Легко використовувати та носити із собою: вам потрібно лише налити необхідну кількість води та повітря у відповідний вхід водяного килимка, маленька іграшка-тварина плаває всередині, і дитина може із задоволенням на ній грати. Після гри ви можете скласти його, виливши воду та випустивши повітря. Це не займає багато місця. Його можна носити в рюкзаку та використовувати як у приміщенні, так і просто неба.
- Чудовий подарунок для вашого малюка: до комплекту входить килимок для води у формі дельфіна, 7 іграшок, що плавають, з морськими тваринами (в комплекті), інструкція (англійський язик не гарантована) і гарне кольорове паковання. Це гарна ідея для подарунків немовлятам. Його можна використовувати влітку та взимку. Ви можете додавати холодну воду температурою 20 °C влітку та теплу воду температурою 40 °C взимку. Рекомендується малюкам від трьох місяців.
- 100% обслуговування Dusor: Якщо ви маєте будь-які питання про товари, які ви отримуєте, зв'яжіть із нами, і служба підтримки клієнтів Dusor обов'язково розв'яже їх за вас. пс. Продукт транспортується в закритій тарі та може мати невеликий запах. Після отримання відкрийте його на 1-2 дні для провітрювання, і запах зникне природним способом.

* * *

Опис продукту

Дитячий килимок для води Dusor — подаруйте вашій дитині веселий, здоровий
і зручний ігровий простір. Підходить для малюків віком 3-9 місяців.

Прості кроки встановлення

1. Додайте необхідну кількість води до водного килимка для досягнення бажаного ефекту. Рекомендується додавати понад 80% об'єму води, щоб дрібні тварини могли плавати у воді, не застрягаючи в повітрі.

2. За допомогою насоса наповніть зовнішнє кільце водяного мата повітрям, поки дельфін не втомиться. Оскільки водяна подушка порівняно велика, рекомендується використовувати електричний повітряний насос.

Ви також можете заповнити обидві зони повітрям, щоб килимок можна було
використовувати, плаваючи на воді.

Сприяє розвитку дитини

Під час гри дитини він може поліпшити зорове сприйняття дитини, покращити
зорово-моторну координацію, сприяти розвитку мозку, тренувати руки, ноги та
спину, розвертаючи увагу.

Живий і цікавий морський світ

Водний килимок «Дельфін» розміром 75*75 см дає змогу вашому малюкові побачити
яскравий і цікавий морський світ, включно із 6 маленьких іграшок із морськими
тваринами (з нешкідливої піни), які дуже цікаві малюкам.

Грайте зі своєю дитиною та почніть щасливе проведення часу між батьками та
дітьми.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків
Стать:
Унісекс

Схожі товари