Всі категорії
Додати товар

Игрушка-антистресс силиконовая на пластиковой основе simple dimple бабочка (pop it)

90 грн
Опис

Simple dimple – це антистрес іграшка, яка базується на принципі взаємодії з пухирцями. Фактично, Simple dimple повторює функціонал усім улюбленої пухирчастої плівки, що використовується для обертання крихких предметів. Однак, на відміну від неї, виріб виготовляється із безпечного силікону. Тому готова іграшка може використовуватися повторно багато разів, при цьому не втрачаючи своїх основних якостей.
Тривала взаємодія з приємними на дотик пухирцями, які лежать в основі іграшки, здатна заспокоїти нерви, зайняти руки під час тривоги, а також покращити настрій, за рахунок характерних, медитативних відчуттів від лопання м'якої пухирці.
У полягає сенс сімпл димпл антистрес?
Іграшка Simple dimple переважно представлена у вигляді невеликої площини з харчового силікону. Залежно від моделі каркас виробу може обрамлятися пластиком. У дітей та дорослих цей антистрес користується величезною популярністю. Принцип роботи Simple dimple аналогічний з іншою схожою іграшкою з характерною назвою – pop it. Людині пропонується натискати на горбики повітря таким чином, щоб вони лопали. За рахунок особливостей конструкції повітря не виходить з силікону, а всього лише проходить через тонку мембрану на протилежний бік виробу. Таким чином, Simple dimple – багаторазовий. У комплексі з високоякісними матеріалами, які використовуються у виробництві, іграшка може перебувати в експлуатації дуже довго.
Дана модель може використовуватися у вигляді брелока, оскільки має карабін.
Як грати з антистресом simple dimple?
Грати із такою іграшкою дуже просто. Суть гри полягає в тому, щоб продавлювати пальцем м'які силіконові бульбашки, заповнені повітрям. Кульки продавлюються та вилазять з іншого боку виробу. Після цього, симпле димпл можна використовувати повторно просто перевернувши її. За рахунок заспокійливого та цікавого процесу проходження повітря всередині силіконової основи, симпл димпл стає дійсно захоплюючою та простою іграшкою, яка повністю безпечна навіть для найменших користувачів. У ньому немає води та електрики, а більшість моделей не мають додаткових знімних елементів, які можуть відламатися в процесі гри. Такі особливості компенсують збереження нервової системи не тільки дітей, які грають з симпл димпл, але і їх мам, що переживають.
Особливості та види іграшок сімпл димпл.
Важливу роль відіграє кольорова гама виробу. Вдало підібраний колір іграшки допоможе додатково стимулювати нервову систему у позитивному ключі та позитивно впливати на її заспокоєння.
Іграшка безпечна для дітей за рахунок відсутності яскраво виражених кутів.
Не має характерних штучних запахів, не викликає алергії чи інших проблем із здоров'ям. Матеріали для виробництва використовують харчові. Іграшку можна мити під теплою водою.
Чому використання іграшок антистрес симпл димпл корисно для здоров'я та розвитку?
Головною особливістю іграшки симпл димпл є її особливий вплив на нервову систему. Такий виріб позитивно впливає на організм під час тривоги, стресу чи страху. За рахунок впливу на сенсорику через кінчики пальців, тривала гра з симпл димпл допоможе нейтралізувати нервозність і підсвідомо налаштувати людину на позитивний лад.
Приємна на дотик поверхня силікону дозволяє абстрагуватися від проблем і зосередиться на м'яких пухирцях, які комплексно впливають на чутливі зони людини через зайняття рук.
Для дітей антистрес іграшка допомагає розвивати дрібну моторику пальців та зосередити увагу на одному предметі та занятті. У невеликому віці цей ефект дуже корисний подальшого розвитку інших, найважливіших функцій організму. Крім того, постійна гра з симпл димпл покращує кровообіг у закінченнях пальців і стимулює їх кінчики приємною поверхнею силікону. Така особливість дозволить чіткіше зрозуміти природу сенсорних систем малюка.
Не менш важливою частиною є естетична сторона виробу. Теплі відтінки, які переважно використовуються в симпл димпл, позитивно впливають на настрій та провокують позитивні думки.
Кольори пухирець розташовані у випадковому порядку.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари