Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Спінер fidget spinner "moyu"

32 грн
Опис

Спінер антистерес ⁇ Fidget Spinner ⁇ Фірмовий спінер "MoYu"

Сьогодні можна побачити цікаві пропозиції спінерів. Вони мають оригінальну
форму, складаються з двох-трьох або більшої кількості пелюсток.

Розглянемо докладно, як саме впливає тренажер для пальців на психічний стан людини.

- Спосіб заспокоїти нерви. Всім відомо, що перемикання уваги позитивно впливає на нервову систему людини. Цей принцип використовується в іграх з антистресовою іграшкою.
- Концентрація уваги. У разі порушення уваги людині важливо постійно її стимулювати. Спінер-вертушка допомагає зробити це.
- Розвиток дрібної моторики пальців рук. Після травм у разі недостатньості використання пензлів рук важливо постійно робити вправи для підвищення чутливості пальців. Після переломів пензля або інших травм руки спінер допомагає відновитися. Він використовується як засіб реабілітації.
- Усуває хвилювання. Обертаючи іграшку, дитина або дорослі забувають про проблеми, що викликають хвилювання або нервовий розлад, змусить забути причини дратівливості.
- Спосіб абстрагуватися. Під час довгої поїздки в метро, автобусі, поїзді, на іншому транспорті можна використовувати тренажер, щоб зайняти час. Так людина зможе заспокоїтися, зосередитися, акцентувати на важливій справі, яку їй належить.

До всього вище перерахованого можна зазначити той факт, що спінер чудово розвиває мануальну точність. Сьогодні, коли люди проводять багато часу в інтернеті, працюють із ґаджетами, особливо актуальні ігри, які будуть їх відвертати від віртуального життя і спінери справляються з цим найкраще.

Купити спінер в Україні можна в нашому інтернет-магазині.

У разі гуртового замовлення Ви можете вибрати різні модель спінерів потрібного кольору, у будь-якій кількості.

Необхідна кількість потрібно вказати під час оформлення замовлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Продавець
andryay714077
andryay714077
Одеса
43% виконаних замовлень
Був