Всі категорії
Додати товар

Кольоровий бізіборд пожежна машина 75х40 см "збери сам" дошка розвиваюча 25в1...

1350 грн
Опис

Кольоровий Бізіборд «Пожежна Машина» з Комплектуючими у Розібраному Виді на
Основі 75х40х0,6 см.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: заготовка поставляється в розібраному вигляді, в комплект
входять всі необхідні деталі і кріплення, які представлені на фото! Клей з
наждачкою входить у комплект як бонус, а викрутка, плоскогубці, шило та
батарейки для ліхтарика в комплект не входять!

КОЛЬОРИ Й ВІДТІНКИ: додаткових елементів (намистинки, шнурки, гумочки,
блискавка, бісер, шпингалет, дзвіночки, замочки, бігунки тощо) кладуться
міксом і можуть не збігатися з фото-прикладом!

Матеріал основи: висококласна березова фанера 6 мм.

Матеріал додаткових заготовок: фанера, пластик, метал, гума, текстиль.

Розмір: 75х40х0,6 см.

Вага: ≈1500 грам.

КОМПЛЕКТАЦІЯ І ЗБІРКА:

1. Дерев'яний масажер (бокові вставки приклеюємо до основи до повного висихання, вставляємо бамбукову паличку з масажером, заклеюємо дерев'яними заглушками із зовнішніх сторін).
2. Масажер "Валик" (бічні вставки приклеюємо до основи до повного висихання, вставляємо бамбукову паличку з валиком, заклеюємо дерев'яними заглушками із зовнішніх сторін).
3. Рахунки на Металевій Шпильці (бічні вставки приклеюємо до основи до повного висихання, вставляємо шпильку через один отвір, надягаємо шайби, просовуємо через другий отвір і фіксуємо ковпачковими гайками із зовнішніх сторін).
4. Бісерна Шестерінка (шестерінка розташовується на правому колесі, складається з 3х частин: основа, фігурна частина і оргскло - на оргсклі захисна плівка з ДВОХ сторін, її можна зняти, підчепивши гострим предметом у краю; на основу шестерні прикладаємо фігурну частину, акуратно висипаємо бісер, накриваємо оргсклом, закручуємо саморізами по краях, в середину вкручуємо довгий саморіз; поруч прикручуємо 2 простих шестерні та не забуваємо залишати люфт для вільного прокручування).
5. Диск з Отвором для Калейдоскопа (вкручуємо саморіз не до кінця - залишаємо люфт для вільного прокручування).
6. Шнурок + Гвинтові Гачки (плоскогубцями вкручуємо гачки, простягаємо шнурок).
7. Лабіринти: Хвиля, Квадрат, Зіг-Заг та Спіраль (всі бігунки обов'язково проклеюємо при складанні з двох сторін + бамбукову паличку, чекаємо до повного висихання).
8. Велосипедний Дзвінок (саморізи вкручуємо під кутом ~ 50-60 градусів).
9. Гучкий Клаксон (спочатку прикручуємо гудок болтами до дерев'яної плашки, під дерев'яну плашку підставляємо 4 невеликі дерев'яні шайби і прикручуємо шурупами в намічені отвори на основі).
10. Текстильна Блискавка + Кріплення (рівно виставляємо блискавку, акуратно вкручуємо шурупи в дерев'яні кріплення по краях, притримуючи блискавку).
11. Фастекс на Стрічці + Кріплення (розрізаємо навпіл ремінну стрічку, одягаємо на фастекс з двох сторін, акуратно вкручуємо саморізи в дерев'яні кріплення по краях, притримуючи стрічку).
12. Намистини 4 шт + Ленточка (продягаємо бусини на стрічку, кріпимо її до дошки за допомогою гвинтового гачка).
13. Дзеркальний Полістирол (клеїмо круглий дзеркальний полістирол на відмічене місце).
14. Ліхтарик (простягаємо еластичну резинку у два отвори на основі, закріплюємо на ліхтарик, батарейки до комплекту не входять).
15. Сонечко з Крильцями (клеїмо основу сонечка, зверху прикручуємо 2 крильця (при необхідності Ви можете попередньо їх розфарбувати)).
16. Ролик Меблевий 3,5 см (вкручуємо саморізами ролик у намічені отвори на основі).
17. Вимикач Двоклавішний Зовнішній (повністю розбираємо вимикач: знімаємо обидві клавіші (підчепляючи тонким предметом біля краю, фото на сайті №4), також знімаємо низ, прикручуємо до основи внутрішню частину вимикача, збираємо назад).
18. Розетка Зовнішня (розбираємо розетку: відкручуємо верхню кришку та знімаємо її, прикручуємо до основи внутрішню частину розетки, збираємо назад).
19. Вилка + Резиночка (розбираємо вилку: відкручуємо болт, беремо спіральну резинку та розрізаємо її, зав'язуємо 2 вузлика по самих краях, один вузлик вкладаємо всередину вилки (фото на сайті № 5) та збираємо вилку назад, другий вузлик гумки накриваємо шайбою

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари