Всі категорії
Додати товар

Кольоровий бізіборд єдиноріг 55х52 см "збери сам" дошка, що розвиває 18в1 заготовки в...

999 грн
Опис

Кольоровий Бізіборд «ЄДИНОРІГ» з Комплектуючими у Розібраному Виді на Основі
55х52х0,6 см.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: заготовка поставляється в розібраному вигляді, в комплект
входять всі необхідні деталі і кріплення, які представлені на фото! Клей з
наждачкою входить у комплект як бонус, а викрутка, шило та плоскогубці в
комплект не входять!

КОЛЬОРИ Й ВІДТІНКИ: додаткових елементів (намистинки, шнурки, гумочки,
блискавка, шпингалет, дзвіночки, замочки, бігунки тощо) кладуться міксом і
можуть не збігатися з фото-прикладом!

Матеріал основи: висококласна березова фанера 6 мм.

Матеріал додаткових заготовок: фанера, пластик, метал, гума, текстиль.

Розмір: 55х52х0,6 см.

Вага: ≈1000 грам.

КОМПЛЕКТАЦІЯ І ЗБІРКА:

1. Дерев'яний масажер (бокові вставки приклеюємо до основи до повного висихання, вставляємо бамбукову паличку з масажером, заклеюємо дерев'яними заглушками із зовнішніх сторін).
2. Шестерні 3 шт (під шестерні підставляємо шайбу, вкручуємо саморіз не до кінця - залишаємо люфт для вільного прокручування).

3. Диск з Отвором для Калейдоскопа "Емоції" (вкручуємо саморіз не до кінця - залишаємо люфт для вільного прокручування).
4. Стрілки для Годинників (під стрілки підставляємо шайбу, вкручуємо саморіз не до кінця - залишаємо люфт для вільного прокручування).
5. Шнурки + Намистини (шнурок в намистину протягуємо за допомогою гострого предмета за типом шила або гачка).
6. Бігунки для Лабіринтів (Мікс) (всі бігунки обов'язково проклеюємо при складанні з двох сторін + бамбукову паличку, чекаємо до повного висихання).
7. Дверцята із Замочком (спершу клеїмо бокові планки, не забуваємо залишати невелику щілинку між дверима та планками, щоб дверцята могли легко відкриватися, коли клей повністю висохне, прикручуємо двері на завіси, а також прикручуємо замочок для нард, рівно виставивши частини замку на дверцятах та бічній планці у закритому вигляді).
8. Планки з ґудзиками (планка у якої фігурні отвори - йде під саморізи і гумку, планка з круглими отворами - під гудзики та підставки під них).
9. Текстильна Блискавка + Кріплення (рівно виставляємо блискавку, акуратно вкручуємо шурупи в дерев'яні кріплення по краях, притримуючи блискавку).
10. Намистини + Резиночка (при вдяганні гумки в кожен отвір - підтягуємо її, щоб був натяг).
11. Віконце "Божа Корівка" (вкручуємо саморізи не до кінця - залишаємо люфт для вільного прокручування).
12. Метелик із Мікробісером (на оргсклі захисна плівка з ДВОХ сторін, її можна зняти, підчепивши гострим предметом біля краю; на основу метелика прикладаємо фігурну полу рамку, акуратно висипаємо мікробісер, накриваємо оргсклом, закручуємо саморізами по краях, в середину вкручуємо довгий саморіз, не забуваємо залишати люфт для вільного прокручування).
13. Ролик Меблевий 3,5 см (вкручуємо саморізами ролик у намічені отвори на основі).
14. Дзвіночок Золотий 2,5 см 2 шт (розгинаємо головку гвинтового гачка плоскогубцями, надягаємо дзвіночок, загинаємо назад, прикручуємо до основи гачок плоскогубцями).
15. Ручка з Кільцями (надягаємо на ручку кільця для карниза, приклеюємо до основи в намічені отвори, якщо потрібно - трохи підпилюємо її).
16. Дзеркальний Полістирол (клеїмо круглий дзеркальний полістирол на місце "глазика").
17. Вимикач Двоклавішний Зовнішній (повністю розбираємо вимикач: знімаємо обидві клавіші (підчепляючи тонким предметом біля краю, фото на сайті №4), також знімаємо низ, прикручуємо до основи внутрішню частину вимикача, збираємо назад).
18. Квіточки-Крутяшки (вкручуємо на будь-які вільні місця, не забуваємо залишати люфт для вільного прокручування).

Важливі поради при складанні:

1. Не користуватися шуруповертом для вкручування саморізів - він може пошкодити основу, тільки викрутка та з помірною силою.

2. Якщо якісь саморізи вийдуть позаду з основи - їх можна спилити наждачкою, наклеїти заглушку або трохи відкрутити саморіз.

3. У всіх крутилках (годинник, калейдоскоп емоції, віконце, шестерні, спіннер тощо) залишаємо люфт між саморізом і фанерою для вільного п

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize