Всі категорії
Додати товар

Мультибокс - мультикуб, піраміда - логіка, розвиваючий музичний ігровий центр

750 грн -14% 650 грн
Опис

Найпопулярніший багатофункціональний ігровий центр. В ідеальному стані, стан нового.

Мультибокс буде цікавим та корисним для Вашої дитини уже з півроку, а потім ще не один рік.
Іграшка сприяє розвитку моторики, візуальних, слухових, сенсорних, пізнавальних навичок дитини, а також розвитку мовлення.

Яскрава іграшка у вигляді п’ятисторонньої пірамідки із звуковими та світловими ефектами і різними цікавими елементами та має 15 розвиваючих ігор! 

У верхній частині Мультибокса є прозора кнопка-барабан і молоточок. При ударі молоточком барабан миготить та видає кумедні звуки.
Маленький лабіринт з різнокольоровими намистинами привертає увагу малюка.
На одній стороні ігрового центру знаходиться знімний стільниковий телефон з 4 кнопками і цифрами на них, завдяки яким можна вчитися рахувати від 1 до 4.
Ще тут є цікаве віконце і кнопка-дзвінок. При натисканні на дзвіночок міняється картинка у віконці та міняються відповідно до картинки звуки.
На другій стороні іграшки розміщено кермо з сигналом, ключ запалювання, які видають звуки справжнього авто, та маленька машинка, яка рухається вправо-вліво залежно від руху керма.
На третій стороні – два зубчаті коліщатка. Коліщатка можна крутити, дзвенять і мерехтять намистинки, лунає мелодія. Для вибору мелодії є кнопочка над коліщатками, для зупинки мелодії – кнопка під коліщатами.
На четвертій стороні – караоке із справжнім мікрофоном! А ще чарівне дзеркальце, яке перетворюється в іграшковий телевізор, переключаючи вимикач. Всі кнопочки так цікаво тріщать.
На п’ятій стороні знаходяться стукалки. Дитина б’є молоточком або нажимає пальчиками на різнокольорові кнопки-грибочки і в прозорій пластиковій трубці злітає кулька.
Поруч є дві стукалочки на гумках, які дуже потішно тріщать, коли їх крутити.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари