Всі категорії
Додати товар

Ігровий набір з 2 фігурками магічні мікслінги magic mixies mixlings

699 грн
Опис

Випробуйте справжнє диво з Magic Mixies Mixlings, новою милою породою Magic Mixies, які чекають, щоб ви їх створили, з воістину чарівним розпакуванням! У кожного мікслінгу є особливі здібності, які розкриваються за допомогою чарівної палички, що додається. Пустотливі і чарівні Мікслінги приносять масу задоволення, коли ви використовуєте заклинання і відкриваєте нові способи гри. З більш ніж 40 маленькими мікслінгами, яких потрібно створити і зібрати протягом Серії 1, в магазині так багато чарів і чарівних друзів, яких можна любити!
Чарівна паличка розкриває чарівну силу! Ваш Mixling поставляється із чарівною паличкою, яка розкриває його магічну силу! Є різні способи відкрити для себе їхню магію! Використовуйте свою паличку, щоб побачити, як відбуваються магічні зміни. Подивіться, як зникаючі зникають за допомогою палички Піпетки, і розкрийте таємниче свічення заклинача за допомогою їх чарівної палички, що світяться в темряві. Дивіться, як з'являються крила, змінюються очі, трансформуються тіла та багато іншого прямо на ваших очах! Мікслінги - це так весело, коли ви граєте заклинання і відкриваєте різні способи гри. Магія Mixlings ніколи не закінчується, коли ви знову і знову виконуєте заклинання!

Чарівне розпакування Чари починається, як тільки ви приносите свій котел Tap & Reveal додому! Почніть розблокувати свої здібності мікслінгів, потираючи пальцями чарівний дорогоцінний камінь на передній частині котла. Зачекайте... що це таке? Магічний символ почне з'являтися перед вашими очима. Чи буде символ говорити вам, що ваші мікслінги є звичайними, рідкісними чи ультра-рідкісними? Потім промовте чарівні слова «Magicus Mixus», торкніться котла своєю паличкою і з подивом спостерігайте, як 2 ваші мікслінги чарівним чином з'являються в котлі! Здивуйте свою сім'ю та друзів, знову і знову повторюючи розкриття Самоцвіту Котла та Мікслінгів!

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?