Всі категорії
Додати товар

Astgmi дитяча камера

1700 грн
Опис

В наявності блакитний.
Оновлення на 12 мегапікселів і HD-відео 1080p - оснащено автофокусом, 12 мегапікселів і відео 1080p. Значно покращено чіткість фотографій. Ловіть чудовий момент радості для хлопців чи дівчат. Завдяки зйомці наклейок «Велика голова» діти можуть фотографуватися в рамках, залишати веселі фото з родиною чи друзями.
Надійна та багатофункціональна. Нові барвисті дитячі цифрові камери мають більше функцій, включають зйомку фотографій, запис відео, відтворення, ігри-головоломки, налаштування дати. У режимі фото та відео додано 16 варіантів сцени, що допомагає їм досліджувати творчий та унікальний погляд на життя.
Потужний час роботи від батареї. Ємність батареї становить 600 мА, може використовуватися 2-3 години, автоматичне вимикання, якщо не виконується жодна дія, щоб зберегти час роботи від батареї, мініатюрну дитячу камеру зручно носити всюди. У комплект входить міцний шнурок для дітей, щоб повісити камеру на шию.
Безпечна та міцна ударостійка. Дитяча міні-камера виготовлена ​​з екологічно чистого нетоксичного матеріалу, стійка до падінь і міцна, має міцну структуру, маленька й легка, її легко носити. У комплект входить симпатичний силіконовий чохол і шнурок, щоб діти могли повісити камеру. на шиї.
Дитяча фотокамера- ідеальні подарунки на день народження, різдво, фестивалі та свята для хлопчиків і дівчаток віком від 3 до 10 років. Діти люблять фотографувати надзвичайно милою камерою. Просто зніміть сцену або тварин на природі з родиною, відчуйте задоволення від природи. Перший крок до розвитку дітей як талановитих фотографів.
Оптичний зум: 5.0.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanyastanko
Trendy
Супер-продавець
Ужгород
76% виконаних замовлень
Була