Всі категорії
Додати товар

Електронна скарбничка сейф з відбитком пальця і кодовим замком

370 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Стать: Унісекс
Вік: Без обмежень
Тип іграшки: Інший тип іграшки
Матеріал: Пластикові

Кілька примірників у наявності

Електронна Скарбничка сейф з відбитком пальця і кодовим замком ********* купюроприймач буде зберігати таємницю ваших заощаджень.

Дитячі заощадження під надійним замком Кожна дитина бажає мати свої власні кошти для покупки іграшок або інших речей Збирати і відкладати гроші - це довгий, але в той же час може бути цікавим процесом.

Процес завдяки якому ваша дитина станемо більш фінансово грамотним. Завдяки нашій новинки "Дитячий сейф скарбничка з ультрафіолетом і кодовим замком *********" ваша дитина з великим задоволенням буде відкладати і збирати грошові кошти

Тепер збирати гроші ваша дитина зможе не тільки копійки , але і купюри. Сейф приймає купюри за принципом банкомату Режим ультрафіолету дозволяє перевірити на справжність купюри, для цього слід включити ультрафіолетову лампу затиснувши кнопку * з закритими дверима.

Після загориться ультрафіолетова лампа і вимкнеться автоматично через 15 секунд Система переключиться в музичний простір, якщо користувач натисне * # одночасно, коли двері закриті.

У музичному режимі можна вибирати пісні цифровими клавішами Використання пароля для відкриття дверей: введіть попередньо встановлений пароль (пароль за замовчуванням: 4️⃣6️⃣2️⃣4️⃣ )натисніть клавішу відбитка пальця, і система відкриє двері, якщо пароль правильний.

✅ Ціна 370 грн

🔥Опт від 10 штук - 11.5$

ТЕЛЕГРАМ для зв’язку

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Рожевий

Схожі товари