Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Зивальний хом'як-повторочка дитяча інтерактивна м'яка іграшка

190 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

Хом'як — зірка Ютуба, який полюбився як і дітьми, так і дорослими. А ти хочеш собі такого ж?

Недорога та прикольна іграшка, яка вже точно приверне уяву будь-якого індивідуууму! Інтерактивна іграшка того, хто говорить, Хом'як викликала справжній фурор і має величезний попит у всьому світі! Іграшка — хіт продажів No1!

Дивовижні та безмежні можливості іграшки Хом'ячок, що говорить Хом'ячок, відкривають нескінченне поле діяльності для прихильників всіляких розігрувань і жартів у будь-якій компанії або в колі сім'ї! Зворотний хом'як — зірка будь-якої вечірки!

Спокійний на нього дивитися просто неможливо! Кумедна та мила тварина здатна розсмішити до кольок у животі найбільш серйозної людини!

Варто тільки вимовити фразу або заспівати пісню, як розумний Хом'ячок голосом персонажа з мультфільму, тут же це повторить, та ще як!

Водночас Хом'як, що говорить, буде запаморочливо посмикати й перерознижувати Вас!

Він вміє зазначати будь-які інтонації в голосі та точно, на 100% відтворює Ваш сміх або плач — так, що вже там говорити, будь-які звуки, які тільки можна зобразити!!! Особливо кумедно, коли Хом'як, що говорить, повторює м'якування кішки або гавкіт собаки! Він розуміє будь-яку мову у світі!

Для найменших плюшевий Хом'як-гойдалка буде дійсно справжнім дивом! Дитина може годинами сидіти та розмовляти зі своїм улюбленим звірятком!

Плюшевий Хом'як, що говорить, — іграшка, гідна захоплення й помилення. Чудовий і чудовий подарунок, який обов'язково буде гідно оцінений!

Іграшка виготовлена з екологічно чистих і високоякісних матеріалів.

Плюшевий хом'як, що говорить, зможе повторити будь-яку фразу, яку Вами, будь-якою мовою, причому повторюючи не, тільки слова й окремі звуки (смішки, чхання тощо), і навіть інтонацію.

Просто увімкніть Хом'яка, і він розсмішить будь-кого, хто з ним заговорить!

Хом'ячок запише сказане і за кілька секунд відтворює, наслідуючи Ваший голос у властивій йому «хом'ячній манері».

Спеціальний пристрій усередині звірятка запише будь-яку фразу, що вимовляється вами поруч із ним і вже за кілька секунд хом'ячок повторить її смішним мультяшним голосом.

Така розвага буде цікавою і маленьким, і навіть дорослим, які вже підросли. Подаруйте їм надійного друга, поготів, що зроблений він з екологічно чистих матеріалів. Високоякісний плюш принесе винятково приємні тактильні відчуття, а гіпоалергенний синтепон робить хом'ячка м'яким.

Характеристики.

Живлення: 3 елементи типу ААА (до комплекту не входять).

Тривалість записуваної фрази: приблизно 10 секунд

Матеріал: плюш, синтепон.

Розміри: 9 х 9 х 14 см.

Вага: 150 г.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари