Всі категорії
Додати товар

Дитяча цифрова мінівідеокамера smart kids video camera hd dv-a

450 грн
Опис

Стать: Унісекс
Вік: 3 роки

Кілька примірників у наявності

Kids Video Camera — це ідеальний подарунок для дітей. Корпус відеокамери виготовлений високоякісних і екологічно чистого пластику, який практично повністю імітує справжню відеокамеру.

Ця камера має багато функцій і ефектів, можна вибрати різні рамки для фото чи відео. Також у неї вбудована невелика творча студія для редагування знімків і відеороликів і кілька дитячих ігор.
Відеокамера має 10 мП-камеру, яка може записувати відео та робити фотографії. Також камера має невеликий дисплей, де в меню можна вибрати необхідні параметри, переглянути відео та фотографії, вибрати режим камери або фотоапарата й багато іншого.

Особливості:

Вбудований мікрофон Диктофон Вбудована гра змійка Установлення дати та часуФункція автовимкнення (1, 2, 3 хвилини) Ручне настроювання ISO, балансу білого та інших параметрів.

Знімки та відеоролики зберігаються на карту пам'яті microSD/ microSDHC — не входять до комплекту. У нього вбудований акумулятор, який заряджається від micro USB шнура.Дитяча відеокамера чудовий подарунок для дитини на будь-яке свято. Ця іграшка розвиває творчі здібності дитини, а також навчає дитину користуватися майже справжньою відеокамерою.

Характеристики:

Екран: 2 дюйми 720 * 320 Розмір фото: 12М, 8М, 3М, 2М, 1, 3М, VGAФормат Відео: JPEG, VGA 720PРуська мова: є відеозапис аудіо: є, вбудований мікрофон Додатково: ігри, творча студія

Комплект:

відеокамера micro USB шнуромішокнебольова шнурівка.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари