Всі категорії
Додати товар

Сток літаюча куля іграшка

968 грн
Опис

Літаюча куля, іграшки, ширяють, літаюча іграшка у формі глобуса, чарівний
бумеранг, ручний пульт керування, міні-дрон для дітей, дорослих, на вулиці, у
приміщенні (синій)

- [Класна іграшка-дрон із світлом RGB] Літаюча кулька забезпечує унікальну систему, де різні кути та швидкості кидка створюють ефект бумеранга, тож ваші діти матимуть унікальний спосіб гри, і їм не доведеться постійно нахилятися, щоб взяти його Використовуйте свою винахідливість, щоб створити свій унікальний спосіб гри. Чарівна куля з кольоровим світлом RGB точно зацікавить вашу дитину.
- [Захисна клітка та легка] Літаючий м'яч має клітку, яка виготовлена ​​з високоякісного матеріалу ABS, який є легким, гнучким, стійким до падінь і охоплює пропелери, а також оновлені шари сітчастої оболонки не завдають шкоди пальцям ваших дітей.
- [USB Rechargeable] Літаючий м'яч, що летить, містить одну вбудовану акумуляторну батарею та USB-кабель для зарядки. Все, що вам потрібно зробити, це просто підключити м'яч до USB-роз'єму на 25-30 хвилин, щоб повністю зарядити, що забезпечує час польоту до 10 хвилин.
- [Використання в приміщенні та на відкритому повітрі] Незалежно від того, чи хочете ви, діти, грати цим чарівним м'ячем самі чи вся родина, ним можна легко керувати в будь-якому середовищі. Плавний політ і ефект бумеранга ідеально підходять для ігор у дворі, саду, парку, школі чи офісі. Покладіть свою чарівну кулю в кишеню та розважайтеся будь-коли та будь-де.
- [Ідеальний подарунок] Цей безпілотник із ручним керуванням -- це цікавий подарунок на день народження, Різдво чи сюрприз для будь-якої випадкової події, ідеально підходить для покращення творчого інтелекту ваших дітей, підлітків, покращення взаємодії між батьками та дітьми, а також допоможе зменшити стрес для дорослих і людей похилого віку.
- #### Високоякісний гнучкий пластик

Після суворих випробувань ми нарешті вибрали поліпропіленовий пластик для
виготовлення оболонки нашого м'яча. Він м'який, безпечний і міцний для дитячої
гри.

- #### Безпечний дизайн

Захисний корпус нашої іграшкової літаючої м'ячі м'який. Вам не потрібно
хвилюватися, що літаючу іграшку легко пошкодять ваші діти. М'яч, що летить,
зупиняється автоматично, коли він врізається в меблі або будь-який інший
предмет.

-

Як грати з цим літаючим м'ячем?

Є деякі трюки, які потребують деякого часу для відпрацювання, і ви знайдете це
весело, коли опануєте їх.

- Натисніть перемикач, щоб увімкнути його, потім потрясіть або поплескайте м'яч, щоб активувався пропелер і світлодіодне світло. Він припинить політ після того, як зіткнеться з предметом і впаде на землю. Якщо натиснути перемикач вдруге, можна вимкнути двигун.

- Прямий бумеранг: візьміть обертову летючу кулю в центрі рукою, а потім киньте її під кутом від 15 до 30 градусів горизонтально або вертикально. Він полетить назад, щоб слідувати початковій траєкторії польоту, коли літаючий м'яч досягне максимальної висоти.

- Чарівна левітація: тримайте м'яч, що летить, рукою, а потім повільно відпустіть його та тримайте його збалансованим і центрованим. Одночасно потягніть руку і покладіть долоню приблизно на 1-5 см під м'яч, що летить. Він буде зависати в повітрі слідом за рухом вашої долоні.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріали:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріали:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Продавець
megabayt
Megabyte
Львів
62% виконаних замовлень
Була

Схожі товари