Всі категорії
Додати товар

Конструктор engino, inventor 8 в 1 автомобілі

490 грн
Опис

Продам дуже крутий конструктор , якщо знайду інструкцію прикріплю . Дуже якісний . Продається набор - все що на фото ( фото1,2,3)

Конструктори Engino — це один із найсучасніших універсальних тривимірних конструкторів на світовому ринку. Запатентований дизайн деталей конструктора дає змогу з'єднувати до 6 деталей одночасно, а телескопічні стрижні допомагають будувати неймовірні раніше споруди, що дає дітям змогу дати волю своїй фантазії і творчим здібностям.

Конструктор Engino Inventor 8 в 1 доступні онлайн-інструкції на офіційному сайті виробника. Дитина може зібрати конструктор правильно самостійно, без участі батьків за допомогою безплатного застосунка Engino kidCAD, що являє собою покрокову інструкцію у 3D. Також дитина може сконструювати свої моделі.

У конструкторі застосовується система багатогранних стрижнів і роз'ємів, які наділені деякими унікальними геометричними властивостями, що дають змогу під'єднання до 6 сторін одночасно! Ігри з конструктором допоможуть дитині розвинути уяву, уважність, просторове мислення та творчі здібності.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Салатовий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
a-la-la
a-la-la
Супер-продавець
Київ
82% виконаних замовлень
Була