Всі категорії
Додати товар

Конструктор арктичний льодокол 10443, 760 деталей.

2395 грн
Опис

Конструктор Арктичний льодококол 10443, 760 дет полностью совместим с LEGO 60062 City Set Arctic Ice Breaker
Величезний набір 760 деталей
Стан нового.
Всі деталі в наявності, крім 2 чоловічків.
Коробка відсутня
Інструкція є.
Покупали за 150$

Дуже гарний, якісний і цікавий набір! Є додаткові фото.
Є ще один набір Лего Арктики в профілі.

Великий льодокол із набору стане незамінним помічником для всіх дослідників Арктики. Його корпус виготовлений із яскравих оранжево-білих деталей із додаванням наклейок із назвою корабля та логотипів наукової організації. У носовій частині сірої палуби встановлений поворотний механізм для керування якором. Навколо нього видно сигнальні жовті вогні. Центральне місце корабля займає капітанський місток.

Піднявши частину даху, можна заглянути всередину й розглянути крісло капітана, штурвал і навігаційні прилади. У трюмі корабля теж є два приміщення, заховані під люками палуби, що відкриваються. Це прямокутний моторний відсік і каюта команди з двома ліжками. Корми льодокола є вантажною платформою для транспортування двох металевих контейнерів з інструментами або крижаних каменів із корисними викопаними.

У добавок, з деталей конструктора, Ви зможете зібрати снігохід з активною лебідкою, бульдозер із рухомими гусеницями, або ж побудувати дослідну базу з антеною, радарами, мікроскопом, ліжками, холодильником і комп'ютером.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
odessaroz
odessaroz
Супер-продавець
Одеса
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари