Всі категорії
Додати товар

Lego ninjago цитадель лиха 70605

2600 грн -12% 2300 грн
Опис

LEGO Ninjago Цитадель лиха 70605
Коробка, інструкція та ЧОЛОРІЧКИ ВІДСУТСТУЮЮТЬ!!!
Стан чудовий, повний комплект рідних деталей разом зі зброєю й аксесуарами.
Продаж тільки те, що на реальних фото!!!

 - Розмір Цитаделі бід у зібраному вигляді становить 23х44х45 см.
- реактивний літак Ллойда 7х12х19 см
- піратський мінісамоліт 4х11х9 см

Підступний джин Надахан організував своє лігво на борту гігантського літака під назвою Цитадель лиха. Його основою слугує злітно-посадкова смуга, що виконує кілька функцій. По-перше, вона може бути використана як ангар для малих літальних апаратів, а по-друге — як зміцнення. За відкидними дерев'яними стінками передбачені кріплення для гармат, здатних вести прицільний вогонь по супротивниках.

Вершина Цитаделі зроблена у формі коричнево-чорного літака, що має у своїй конструкції безліч корабельних елементів. У носовій частині розташовується місце наводчика-стрілка, прикрите захисними поручнями та прикрашене фігуркою скелета в піратському головному уборі. Головним завданням стрілка є керування спеціальним важелем, що активує дискові шутери, заховані під дуговим бортом. Запас гармат зберігається в спеціальному контейнері, встановленому на капітанському містку. Також тут є датчики, монітори, повітрозабірники та довгий флагшток. З боків від важелів керування видно симетричні крила, що закінчуються якорами. Кожне з них забезпечене потужними двигунами з гвинтами у формі гострих мечів. Положенням двигунів можна керувати. Досить повернути червоний важіль, закріплений на капітанському містку. На особливу увагу вимагає будова хвостової частини фюзеляжу. Замість вантажного відсіку тут організований прямокутний отвір, у якому розміщена рятувальний шлюп з обертовим дводульним гарматою. Під час битв вона може катапультуватися і використовуватися як самостійна бойова одиниця.

Також у наборі Лего 70605 Ви знайдете деталі для створення реактивного літака Ллойда (7х12х19 см) і піратського мінісамоліту (4х11х9 см).

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
odessaroz
odessaroz
Супер-продавець
Одеса
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?