Всі категорії
Додати товар

Конструктор lego technic ford mustang shelby gt500 544 деталей

1500 грн -14% 1300 грн
Опис

З цим захоплюючим набором Ford Mustang Shelby GT500 LEGO Technic (42138) діти віком від 9 років зможуть зібрати власний іграшковий автомобіль для швидкісних перегонів. Захоплююча збірка дає чудову можливість познайомитися з інженерною справою, але це лише початок! Використовуючи 2 інерційні двигуни, діти можуть відправити іграшковий автомобіль у гонку. Використовуйте AR, щоб вивести гру на новий рівень з безліччю неймовірних функцій доповненої реальності.

Беріть участь у перегонах як справжній пілот. Діти можуть розважатися годинами, випробовуючи іграшковий масл-кар з додатками LEGO Technic AR. Ганяйтеся на своєму боліді, проходьте випробування та відкрийте для себе безліч захоплюючих способів гри. Ця модель також відмінно підходить для демонстрації – просто додайте задню кришку, щоб надати їй елегантного вигляду.

Відмінне введення в інженерну справу. Збірні моделі LEGO® Technic оснащені реалістичними рухомими деталями та механізмами, покликаними у доступній формі познайомити конструкторів зі світом інженерного мистецтва.

Вік: 9+

Деталі: 544

Коробка: 70,5 x 262 x 382 мм

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
milinka1002
MilinkaShop
Одеса
50% виконаних замовлень
Була

Схожі товари