Всі категорії
Додати товар

Конструктор lego city 60183 перевізник вертольота — heavy cargo transport 310 деталей.

1460 грн -36% 940 грн
Опис

Чудовий, дуже красивий і цікавий набір. Оригінал.
Усі деталі в наявності. 310 деталей.
Чоловічки НЕ рідні.
Інструкція взагалі немає.
Можна зібрати за інструкцією на офіційному сайті Лего.
У продажу ТІЛЬКИ ТОЖНІ НА РЕАЛЬНИХ ФОТО!

З деталей набору Лего 60183 Ви зможете зібрати модель транспортувача. Його корпус виготовлений у чорному кольорі з додаванням контрастних червоних і жовтих елементів. Спереду підноситься масивна кабіна, обладнана блакитно-автолевим лобовим склом, бічними дзеркалами, зовнішніми поручнями та вивіскою з логотипом компанії перевізника. Знявши частину даху, можна заглянути всередину та розглянути місце водія, кермове керування й торпеду, на яку можна поставити кавовий кухоль.

Перед кабіною видно прямокутний капот із міцною радіаторною решіткою, кутовими фарами та витичним бампером, а позаду неї стирчать вертикальні вихлопні труби та перемигаються жовтогарячі сигнальні вогні.

Відкритий кузов слугує містким багажником. Тут можна розташувати ремонтні інструменти, рацію або контейнер із важким обладнанням. Завдяки рухомому зчепленню тягач поєднується з транспортувальною платформою. Базуючись на шести колесах, вона слугує надійною плитою, на якій можна перевозити великогабаритні вантажі, як-от вертоліт.

Розмір тягача становить 8х14х6 см, розмір транспортувальної платформи — 3х27х5 см, розмір вертольота — 8х21х4 см.

До набору входять 2 мініфігурки: водій вантажівки та пілот вертольота, а також аксесуари для гри: совкова лопата, газовий ключ, ланцюг із гаком, вогнегасник, бак із паливом, кавовий кухоль, рація, бейсболка та захисний шолом.

Кількість деталей: 310 шт.
Вік: 5-12 років

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
odessaroz
odessaroz
Супер-продавець
Одеса
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари