Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Конструктор among us проти динозаврів. 692 деталі. світ. блоки

1750 грн
Опис

Виробник: LB Plast
Стать: Унісекс
Вік: Від 5-6 років
Тип конструктора: Блокові
Матеріал: Пластикові
Кілька примірників у наявності

ТОП продажів!
Знову в наявності!
Кількість обмежена!

Величезний конструктор зі світними блоками "Among Us проти Динозаврів".
Розмір коробки: 50 х 35 х 7 см
Кількість деталей: 692 шт.

Тепер у команди відважних космонавтів нове завдання: битися з інопланетними загарбниками - динозаврами і захистити Землю від вторгнення.

Комплект включає в себе 12 персонажів (членів екіпажу) і 3 великих динозавра. А так само блоки, з яких збирається ігрова сцена і різне обладнання для битв.

Головною родзинкою цього набору є присутність блоків, які світяться ! Всередину цих блоків вставлені маленькі батарейки. Такі елементи роблять ігровий процес ще більш реалістичним і цікавим.

Набір представлений у величезній різнокольоровій коробці з ручкою. Такий подарунок неодмінно вразить шанувальника гри.

У комплекті є докладна інструкція по збірці.

Конструктор повністю сумісний з Lego, і може бути інтегрований в інші ігрові сюжети. Це дозволить комбінувати різні ігрові сцени та персонажів з вже наявних наборів Lego, що дасть можливість для створення нескінченно нових ігрових сюжетів, та допоможе дитині розвивати фантазію та уяву.

Конструктор має високу якість і повністю ідентичний оригінальному Lego. Усі деталі якісні, міцні, добре кріпляться між собою. Фарба на деталях не стирається. Відсутні сторонні запахи.

Конструктор створений на основі дуже популярної розрахованої на багато користувачів комп'ютерної гри Among Us. Гра Амонг Ас (у перекладі з англ.: Серед нас) стала найпопулярнішою грою 2020 – 2021 року. Вона доступна не тільки на комп'ютерах, а й на смартфонах, тому зручно грати в будь-якому місці. Однією з головних особливостей гри є те, що в ній грають одночасно багато людей, які утворюють команду, яка ділиться на 2 табори. У Among Us зараз грають більшість дітей шкільного віку, тому такий конструктор стане чудовим подарунком усім шанувальникам гри як хлопчикам, так і дівчаткам.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий