Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Модель-конструктор timeformachine raging bull

1299 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Стать: Унісекс
Тип конструктора: Збірні моделі
Матеріал: Дерев'яні

Кілька примірників у наявності

Механічна модель-конструктор для самостійного складання (DIY)
Вік: 14+
Матеріал: Дерево (Фанера)
Розмір моделі у зібраному вигляді: 194 х 90 х 54 мм

Особливості:
Клей не потрібен;
Заводний механізм;
Важіль включення/вимкнення;
Приводиться в дію від пружини

Комплектація: фанерні планшетки з деталями конструктора, пластикові пружини та колеса, гумки, парафін для змащування деталей, шліфувальний папір, інструкція.

Наш Raging Bull – справжня зірка родео у світі спортивних автомобілів. Чи чуєте ви його лютий рев, коли він набирає швидкість? Не треба боятися програти перегони, коли ви разом: цей конструктор не знає страху та не здається. Він зупиняється лише тоді, коли всі суперники далеко позаду. Всього один подих - і перемога за вами, а шалена мелодія биття вашого серця свідчить про те, що все це відбувається насправді.

Красиві кольорові колеса та спіраль у конструкції автомобіля додають йому елегантності та зовнішнього шарму. У підсумку ці яскраві акценти всередині дерев'яної, фанерної 3D моделі створюють свій неповторний вигляд. Доступні декілька варіантів кольору коліс та пружини на вибір: Жовтий, Синій, Червоний.

Дерев'яний механічний конструктор Time4Machine Raging Bull стане чудовим подарунком для дітей та дорослих будь якого віку.

Збирається модель дуже легко, за покроковою ілюстрованою інструкцією з поясненнями, а процес складання дуже захоплюючий.

Тільки уявіть собі, як цікаво та весело збирати даний конструктор разом зі своїми дітьми і яке враження справить на дитину отриманий результат - зібрана модель перетворюється на чудову іграшку для вашого чада.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий