Всі категорії
Додати товар

Lego мініфігурки dc super heroes — бамблбі 71026-14

399 грн
Опис

Дітям і шанувальникам супергероїв обов'язково сподобаються ці чудові
колекційні мініфігурки LEGO® Minifigures DC Super Heroes Series (71026). У
кожному пакованні захована одна з 16 мініфігурок супергероїв або суперлиходіїв
всесвіту DC. Неймовірна добірка персонажів Діти та дорослі шанувальники
зможуть зібрати цілу колекцію мініфігурок старих і сучасних персонажів із
всесвіту DC: Аквамена, Бетмена, Бет-Майта, БАМБЛБІ, Кіборга, Флеша, Зеленого
ліхтаря, Метаморфа, Містера Чудо, Синестро, Чудо-жінка, Супермена, Джокера,
Вохотниці, Чіти та Старгьорл. Дивовижні аксесуари та демонстраційна підставка
Кожна з цих майстерно створених і детально пропрацьованих мініфігурок
продається в закритій упаковці з одним або декількома аксесуарами, брошурою
колекціонера, що містить інформацію про персонажа, і демонстраційною
підставкою, на якій фігурку можна встановити в різних позах.

- Надихніть дітей на захопливі ігри в супергероїв цими крутими мініфігурками. Прекрасний подарунок для дітей і шанувальників всесвіту DC. Ігри почнуться, щойно ви дістанете мініфігурку з паковання! Ці мініфігурки також стануть прекрасними експонатами колекції для шанувальників різного віку.
- Що в пакованні? Діти зможуть познайомитися з різними супергероями або суперлиходіями з всесвіту DC, про які вони раніше не чули, і додати їх до своєї колекції LEGO® Minifigures.
- Етитуальні мініфігурки чудово підходять для самостійних ігор, у процесі яких діти допомагатимуть своїм улюбленим супергероям боротися проти суперлиходіїв і рятуватимуть світ. Вони також зможуть об'єднати фігурки з іншими наборами, щоб придумати нові пригоди, або додати їх до своєї колекції та показати друзям.
- Ці унікальні колекційні супергерої сподобаються всім шанувальникам всесвіту DC. Детально опрацьовані мініфігурки LEGO® (71026) і їхні аксесуари викличуть захват у будь-якої дитини та стануть прекрасним подарунком для хлопчиків і дівчаток віком від 5 років.
- Маленькі, але сильні. У кожному пакованні ви знайдете одну з 16 мініфігурок супергероїв всесвіту DC з одним або декількома аксесуарами та демонстраційною підставкою. Компактні та готові стати частиною ігор або вашої колекції.
- Нескінченні веселощі, для яких потрібна лише дитяча уява! Неелектричні іграшки сприяють розвитку в дітей навичок самостійної гри та розв'язання завдань, а також допомагають імчути радість від створення нових моделей своїми руками.
- Відкрийте паковання, щоб зібрати мініфігурку та почати грати. Прості та зрозумілі інструкції зроблять збирання веселою та захопливою і допоможуть дітям чудово провести час і відчути радість від збирання власної фігурки супергероя та захопливих творчих ігор.
- Подаруйте малюкам мініфігурки LEGO® Minifigures і познайомте їх із легендарними персонажами, яких вони зможуть показати друзям або зробити учасниками своїх ігор. Ці кумедні мініфігурки надають можливості для захопливих ігор і сприяють розвитку в дітей уяви та творчих здібностей.
- Всі конструктори LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам і критеріям якості, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а всі кубики та деталі легко з'єднуються й роз'єднуються.
- Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики та деталі на удар, нагрівання, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності всіх наборів LEGO® найсуворішим міжнародним стандартам безпеки та якості.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків
Стать:
Унісекс

Схожі товари