Всі категорії
Додати товар
Опис

Рррррр! Підніми вітрила цього фантастичного Піратського корабля і знімайся з
якоря! Шукай нові скарби: трюм майже спорожнів. Агаааа, ліворуч по курсу
корабель! Вирячував гармати і приготуйся стріляти. Здається, на цьому кораблі
є, чим поживитися! Коли це пригода закінчиться, переналаштуй корабель в
Піратську готель або таємничий Острів Черепа. У цьому наборі 3 в 1 ніколи не
буває повного штилю!

- Набір «Піратський корабель» LEGO® Creator 3 в 1 (31109) надихає дітей на нові творчі ігри і пропонує їм три різні моделі: класичний піратський корабель, сільську піратську готель або загадковий острів Черепа. Збираючи і перебудовуючи моделі, вони зможуть зробити гри ще цікавіше.

- Безкрайній океан можливостей! Діти будуть розвивати уяву та навички конструювання, граючи з цим супердетализированным піратським кораблем, обідаючи в піратської готелі, досліджуючи острів Черепаили придумуючи власні, абсолютно нові моделі.

- З цього набору можна зібрати три різні моделі: корабель, який є основною моделлю набору «Піратський корабель» LEGO® Creator 3 в 1 (31109), піратську готель і острів Черепа, які можна об'єднати з іншими наборами. У набір також входять три мініфігурка, які зроблять гри ще більш захоплюючим.

- Цей чудовий набір сподобається всім шанувальникам творчих ігор і конструювання. Реалістичні моделі піратського корабля, піратської готелі та острови Черепа стануть прекрасним подарунком на Новий рік, день народження або інше свято для хлопчиків і дівчаток у віці від 9 років.

- Море кличе! Цей чудовий піратський корабель розміром трохи більше 37 см у висоту, 46 см в довжину і 19 см в ширину сповнений дивних деталей і аксесуарів і відмінно підходить для відчайдушних піратських вилазок в поодинці або разом з друзями.

- Нескінченне веселощі, для якого потрібно лише дитяче уяву! Неелектричні іграшки сприяють розвитку у дітей навичок самостійної гри і вирішення завдань, а також допомагають їм відчути радість від придумування нових захоплюючих сюжетів.

- Откройте коробку: веселье начнётся, как только вы соберёте любую из трёх предлагаемых моделей. Понятные инструкции сделают сборку лёгкой и увлекательной, а также помогут детям почувствовать радость от конструирования собственных моделей и отлично провести время.

- Подарите детям безграничные возможности для развития навыков конструирования с наборами LEGO® Creator 3 в 1. Этот великолепный набор для сборки пиратского корабля, предоставляющий множество возможностей для конструирования и игр, способствует развитию воображения.

- Всі конструктори LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а всі кубики і деталі легко з'єднуються і роз'єднуються.

- Фахівці LEGO Group відчувають всі кубики і деталі LEGO® на удар, нагрівання, скручування, вигин і розтягування, щоб переконатися у відповідності кожного набору найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Стать:
Для жінок Для чоловіків
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріали:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик
Матеріали:
Пластик
Стать:
Унісекс
Матеріал:
Пластик
Матеріал:
Пластик

Схожі товари