Всі категорії
Додати товар

Фірмовий конструктор лего френдс lego friends піцерія хартлейк сіті (41311) оригінал

650 грн
Опис

фірмовий конструктор лего френдс Lego Friends піцерія Хартлейк Сіті (41311) оригінал

Вік - 6+
Деталей - 289
Оригінальна назва - Heartlake Pizzeria
Фігурок - 2 шт

Італійська піцерія розташований у парковій зоні Хартлейк Сіті. Тут, далеко від шуму і суєти кожен охочий може відпочити і перекусити. Послужливий персонал завжди підкаже, яку піцу краще вибрати. Велика кількість інгредієнтів дозволяє створювати безліч начинок, а справжня цегляна піч – подавати страви гарячими і ароматними.

З деталей набору Лего 41311 Ви зможете побудувати великий будинок піцерії. Її бежевий фасад прикрашений кучерявими квітами. Над відкриваються віконцями повішені смугасті тенти, а на даху закріплена яскрава вивіска. Пройшовши через скляні двері, можна опинитися всередині ресторану і розглянути його інтер'єр.

Перший поверх розділений на три основні зони. Зліва влаштована кухня, на якій йде приготування піци. На широкій стільниці поставлена кругла дошка для розкачування тіста. Поруч з нею видно баночки зі спеціями і миска для натирання сиру. За ними розташовується раковина з краном, що межує з плитою, призначеної для варіння томатного соусу. Трохи правіше організований невеликий садок. В ньому ростуть свіжі листя салату і базилік, який є невід'ємним інгредієнтом багатьох італійських страв.

В протилежному кутку будівлі відкрита зона замовлення та оплати. У ній є касовий апарат, меню і телефон для зв'язку з клієнтами, які бажають оформити доставку піци на будинок. Також тут споруджена велика цегляна піч з двосхилим червоним дахом, в якій можуть одночасно випікатися відразу дві піци.

Другий поверх закладу являє собою відкритий просторий балкон. На ньому поставлені затишні столики, сервіровані тарілками, келихами і приладами, виконаними в ніжно блакитний колірній гамі.

Також у наборі Ви знайдете скутер (5х7х3 см) для доставки піци додому та 2 лялечки: Емма і Олівер.

Повний набір.

Пересилаю укр і новою поштою

Обмін або повернення не передбачено

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Особливості:
Набір

Схожі товари