Всі категорії
Додати товар

Конструктор xingbao xb-04001 alien чужий 2020 деталей

4600 грн
Опис

Фігурка смертоносного у Всесвіті хижака чорного кольору відрізняється значними габаритами - при висоті 51 сантиметр прибулець стоїть на додатковому постаменті габаритами 27 Х 17,5см, так що «лялечка» виходить досить пристойна. За будовою він схожий на людину, тільки вище людей, і має довгий хвост. Уважно розглядаючи зібране з набору 04001 від "СінБао" чудовисько навіть ні на секунду не засумнієшся в тому факті, що його реальний прототип був не здатний на емоції та жалість.

Голову злобного ксеноморфа обплітають жгути Так само як у фільмі, все його тіло разом з головою має ребристу поверхню. Найбільш примітними у його конструкції стали:


потужні груди безжального вбивці;

стовпи, що стирчать на спині, подібно до гриви;

відкрита паща, із глибини якої загрозливо стирчить зубаста щелепа.

У прагненні зробити персонажа якомога деталізованішим, розробники конструктора навіть зобразили слину, яка тече з його пащі. Якщо ви дивилися фільм, то пам'ятаєте, що, по суті, це кислота, здатна паралізувати його супротивників і регулярно використовується під час полювання.

Фігура кіношного чудовиська, що виходить в результаті, займе найпомітніше місце на полиці з колекційними фігурами. Хочеться зауважити, що вона призначена більше для захоплених колекціонерів, аніж для рухливих дитячих ігор.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Особливості:
Набір

Схожі товари