Всі категорії
Додати товар

Новорічно-зимові ігри для ваших діточок

150 грн
Опис

Яскраві цікаві розвиваючі ігри із дерева. Найкращій подарунок малечі на новорічні свята! Докладні фото за запитом.

1. Пазл -вкладиш "Звірі на санчатах" 230 грн

Розміри: 31 х 27 см.

Пазл-вкладиш – це цікава розвивашка. Герої легко дістаються, але при цьому сам контур пазла залишається на місці. Дитині необхідно правильно зібрати всіх тварин та людей назад на борт (санки) та порахувати їх.

2. Гра 2-в-1 "Ялинка"(велика/маленька) 400/300 грн

Розміри: 33 х 24 см.

У наборі: ялинка з 10 деталей, 23 іграшки і 16 карток. В першу чергу дитині потрібно зібрати пазл-ялинку, а потім прикрасити її іграшками. Є картки легше, де іграшок менше, а є складніше і треба подумати, куди ж їх повісити? Прикрась свою ялинку так, як сподобається тобі! Всі деталі знаходяться в коробці-скрині. В середині є напис З новим роком!

3. Пазл з підказкою "Новорічна ялинка" 275 грн НЕМА В НАЯВНОСТІ

Розміри: 32 х 27 см. У комплекті 33 деталі.

Ця гра схожа на методику дощечок Сегена, яка була розроблена французським педагогом, але складніша. Дитині потрібно не лише правильно вставити деталі в рамки, а й правильно розкласти самі рамки у вигляді ялинки.

Гра має зйомний фон-підказку, щоб дитині було легше на початку гри.

Гра для розвитку зорової пам'яті, дрібної моторики, логічного мислення. Розглядаючи ялинку, розкажіть дитині про свято Нового Року, його символи та традиції.

1) Гра "Ялинкові гілки". Розкладіть ялинкові гілки, а потім декілька заберіть і спитайте дитину: "Куди їх треба покласти?", поступово збільшуючи кількість гілочок.

2) Гра "Іграшки". Розкладіть 3 іграшки, попросіть дитину закрити очі, перемішайте фігури та спитайте, що змінилося? Потім можна ускладнювати гру, додаючи ще фігури.

3) Гра "Новорічні історії". Грайте та створюйте свої казки. Вчіть новорічні вірші та обов'язково вірте в диво!

4. Гра з картками "Ялинкова гілочка з прикрасами". 250 грн

Розміри: 10 х 32 см. У наборі: 30 деталей і 16 карток.

Завдання дитини: прикрасити ялинкову гілочку так, як на картці- завданні. Усі деталі взаємозамінні, тому можна пофантазувати і зібрати так, як малюк сам собі придумав та уявив.

5. Гра з картками "Тварини на машинках". 300 грн

Розміри: 23 х 32 см. У наборі: 42 деталі і 12 карток.

Завдання дитини: зібрати усі машинки так, як на картці-завданні. Усі деталі взаємозамінні, тому можна пофантазувати і зібрати так, як малюк сам собі придумав та уявив.

6. Гра з картками "Веселі сніговики". 150 грн

Розміри: 12 х 32 см. У наборі: 31 деталь і 14 карток.

Завдання дитини: одягнути всіх сніговичків та підібрати їм відповідну емоцію так, як на картці-завданні. Усі деталі взаємозамінні, тому можна пофантазувати і зібрати так, як малюк сам собі придумав та уявив.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lebed...
lebed-chelyadina.irochka
Одеса
67% виконаних замовлень
Була

Схожі товари