Всі категорії
Додати товар

Щенячий патруль: мегакіно paw patrol патрульна машина-трансформер зі звуком та світлом...

2390 грн
Опис

- Світло, звук та трансформація: прикріпіть Чейза до його сидіння, щоб активувати синхронізоване світло та звуки. Потім натисніть на Чейза, щоб активувати захоплюючу трансформацію автомобіля у режим порятунку!
- Фігурка супер-цуценята: Одягнена в уніформу PAW Patrol: The Mighty Movie, ця єдина у своєму роді іграшкова фігурка Чейза просто незамінна і має напівпрозорі деталі, які спалахують, коли він знаходиться в машині!
- Автомобіль із кіно: Потужний крейсер-трансформер Chase, створений з використанням автентичних деталей та стилю, виглядає так само, як захоплюючий автомобіль Щенячого патруля, який ви знаєте з фільму «Мегакіно»!
- Зберіть усіх: поповніть свою колекцію іграшок «Щунячий патруль» для дівчаток та хлопчиків іграшковими вантажівками, фігурками, литими машинками, іграшками динозаврів, м'якими іграшками, настільними іграми, головоломками та багатьом іншим!
- Освітні та навчальні іграшки: іграшки для дошкільнят та іграшки для малюків PAW Patrol -- чудові подарунки для дітей, які люблять рольові ігри з іграшковими машинками, іграшковими фігурками та ігровими наборами як альтернатива лялькам або поїзду.
- У комплекті: 1 фігурка, 1 автомобіль.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари