Всі категорії
Додати товар

Динозавр на радіокеруванні robosaur tt320

1800 грн -17% 1500 грн
Опис

Стан самого робота ідеальний. Все функціонує, потрібна заміна батарейок, стояв без діла. Є нюанс на самому пульті керуванні на кнопках (фото 5), але не впливає ні на що. Коробки не має.

Радіокерований Робот Robosaur TT320 (масштаб 1:4) — цей робот динозавр виконає сорок функцій. Залежно від кожного режиму, поведінка робота змінюється. Сенсори торкання, інфрачервоного зору та стереозвукові сенсори допомагають роботу орієнтуватися в просторі.

Живиться від восьми пальчикових батарейок (АА) і ще три необхідно для пульта дистанційного керування. Пульт керування інфрачервоний.

У режимі самостійних дій рпозначаврів рухається самостійно, досліджуючи навколишні умови, якщо впродовж 3 хвилин із ним не виробляються жодні дії. У цьому режимі робозавр обходить усі перешкоди, використовуючи інфрачервоні детектори. Періодично він зупиняється, перевіряючи, чи чує різкі, гучні звуки. Якщо доторкнутися до будь-якого контактного датчика або натиснути кнопку на пульті керування, динозавр вийде з режиму самостійного руху.

Робозавр крутить головою, підтверджуючи, що він є у режимі "Бадьорий". У цьому режимі робот використовує свої інфрачервоні та звукові датчики для охорони території поблизу нього.

Можна спрямовувати робозавра, використовуючи "лазерне" наведення. Помістіть пульт керування спереду динозавра на відстані приблизно 30 см від підлоги, і натисніть з утриманням кнопку "Ввімкнення "лазерного" наведення на ціль. Блакитний світловий промінь покаже, куди ви спрямовуєте робозавра. Утримуйте кнопку, і робот рухатиметься світловим променем.

Характеристики:

вік: від 8 років;

рух: вперед, назад, вліво, вправо, повороти голови за годинниковою стрілкою та проти годинникової стрілки, рухи хвоста вправо та вліво;

живлення 8 батарейок типу AA (купуються окремо);

пульт ДК: 3 батарейки типу AA (купуються окремо);

сенсори інфрачервоного зору;

сенсори дотику до рота, до підборіддя та до хвоста;

звукові сенсори;

робозавр може рухатися по "лазерному" покажчику з пульта ДК;

розмір динозавра: 79х21х27 см;

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
annabel28
annabel28
Супер-продавець
Канів
95% виконаних замовлень
Була