Всі категорії
Додати товар

Універсальний датчик безпеки для дитячих автокрісел chicco

250 грн
Опис

Chicco Bebè Care Easy-Tech - це Аксесуари, що відповідають вимогам безпеки для автокрісел, який нагадує вам, коли ви залишаєте транспортний засіб, що ваша дитина все ще знаходиться в дитячому кріслі.

Продукт:

Аксесуари, що відповідають вимогам безпеки для автокрісел

Універсально застосовується
, коли ви забуваєте свою дитину в машині

Проста установка

Відповідна програма доступна для Android та iOS

Оснащений подвійною сигналізацією

Розміри: Ш 4,3 x У 7,4 x Р 1,8 см

Вага: 240 г

Система безпеки може використовуватись з усіма автокріслами. Затискач кріпиться до ременя дитячого сидіння або до власного ремена безпеки транспортного засобу. Для встановлення вам знадобиться Смартфон з BluetoothІ відповідна програма (доступно для Android та iOS). Налаштування займає кілька хвилин, після чого Chicco Bebè Care Easy-Tech підключається автоматично.

Активуйте кліп перед початком подорожі, прикріпивши та закривши його. Опинившись у пункті призначення, Chicco Bebè Care Easy-Tech просто відкривається і, таким чином, деактивується.

Оснащений Подвійна система сигналізації, пристрій відправляє нагадування на ваш смартфон, якщо ви залишили дитину одну в транспортному засобі. Початкова тривога триває 40 секунд, якщо вона не деактивована, програма відправляє аварійне повідомлення другого рівня з координатами GPS аварійним контактам

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
shyly4ka
shyly4ka
Супер-продавець
Пустомити
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари