Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Органайзер для автомобільного сидіння/органайзер для автокресла

480 грн
Опис

Функції:

ВЕЛИКИЙ ОРГАНАЙЗЕР НА ЗАДНІМ СИДІННІ: Розмір: 24 x 16 дюймів. Він досить великий, щоби добре закривати спинки передніх сидінь. Більше ніяких брудних відбитків взуття на спинці сидіння. Підходить для більшості автомобілів та позашляховиків.

UODATED міцні матеріали: Виготовлений з екологічно чистого поліестеру 600D, наш органайзер для заднього сидіння автомобіля більш довговічний і ідеально захищає оббивку вашого автомобільного сидіння та сидіння від подряпин, розливів, плям, потертостей, бруду та бруду. Як уникнути зношування сидіння.

Водонепроникність і легко чистити: Використовуючи наш водонепроникний органайзер на спинку сидіння, вам знадобиться тільки волога тканина, щоб очистити брудні відбитки на килимках, тканину, яку можна прати в машині, для полегшення догляду. Швидко і зручно.

СТАБІЛЬНА ПРЯЖКА: регульовані верхні та нижні ремені з пряжками дозволяють щільно прикріпити органайзер на задньому сидінні до автомобільного сидіння. Ніколи не турбуйтесь про падіння. Універсальний дизайн підходить для більшості автомобілів.

Параметри:

Матеріал виробу: 600D тканина Оксфорд, сітка, екологічно чистий ПВХ.

Розмір продукту: 60*42 см (24*16 дюймів)

Вага нетто продукту: близько 250 г (1 шт.)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
0968153992
0968153992
Міжгір'я
71% виконаних замовлень
Була