Всі категорії
Додати товар

Зимовий конверт bair alaska thermo nr-2

2499 грн
Опис

Вмісткий та теплий конверт ALASKA THERMO NR-2 підходить до всіх сучасних колясок. Його можна використовувати для дітей від 0 до 3-х років. Спеціальний крій спинки конверта плавно повторює контури сидіння, завдяки чому конверт не скорочується, коли дитина сидить.

Легко кріпиться до коляски за допомогою ременів безпеки. Верхні отвори виконані вертикально, що дозволяє використовувати конверт в будь-якій колясці, автокріслі або санках.

На спинці розташована спеціальна накладка, яка запобігає ковзанню виробу, а липучки на ручці коляски або її спинці забезпечують додаткове кріплення.

Легко відкривається та застібається на блискавку. Дві блискавки внизу застібають конверт на 1/3, що передбачає розкриття лише ніжок дитини. Широка вставка з легко миючоїся тканини на ніжках дитини полегшує догляд за виробом.

Капюшон має регульовану затяжку шнурком, що дуже актуально в вітряні дні. Конверт можна розкрити в області грудей дитини, закріпивши кінці за допомогою бокових фіксаторів.

Конверт ALASKA THERMO NR-2 не продувається, і за ним легко доглядати в домашніх умовах (можна прати в делікатному режимі).

Додаткові характеристики Блискавка в центрі; Додаткове фіксування до коляски; Універсальні прорізи для ременів безпеки; Нековзна спинка
край стягується в капюшон Так
Матеріал верху Непромокальна тканина
Матеріал наповнювача Силіконізоване волокно
Матеріал підкладки М'який плюш
Особливості моделі З капюшоном,На блискавці,З хутром
Отвори для 5-крапкових ременів безпеки Так
Повністю розстібається Так
Сумісність Коляска, Автокрісло, Санки

Кольори: білий, чорний, графіт, сірий, темно-синій, рожевий, бежевий, капучино

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари