Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Автокрісло cybex

7000 грн
Опис

Автокрісло Cybex в ідеальному стані!

Дитяче автомобільне крісло поєднує в собі стильний дизайн, надійність і функціональність, оскільки, крім безпечного та комфортного перевезення дитини в автомобілі, воно може встановлюватися на колясочні шасі.

Автокрісло призначене для вікової групи 0+ ( з перших днів життя та до 18 місяців, вага до 13 кг). Для новонароджених (до 60 см) передбачена анатомічна знімна вставка-вкладиш, яка дозволяє підтримувати хребет дитини у правильному положенні та запобігає хитання голови під час сну. Cybex Cloud Z i-Size встановлюється проти ходу руху авто та надійно фіксується двома способами: штатним 3-точковим ременем безпеки автомобіля або за допомогою спеціальної бази Isofix Z, яка дозволяє повертати люльку на 180 градусів (придбається окремо).

Крісло оснащене внутрішніми 3-точковими ременями безпеки з широкими м'якими накладками на плечах, які регулюються синхронно з підголівником (11 положень висоти). Автомобільне крісло має міцний цільний каркас та посилено системою телескопічного бічного захисту L.S.P., яка, разом з м'якою ударо- та вібропоглинаючою оббивкою, поглинає удари та знижує їхню силу на 35%, надійно оберігаючи голову та тіло дитини від травм.

Модель Cybex Cloud Z i-Size має зручну регульовану по нахилу ручку для перенесення в руках і козирок розміру XXL, що складається, який оберігає малюка від сонця, вітру і опадів. Для зручного сну поза автомобілем (в колясці або переносною люлькою) крісло оснащене м'якою висувною підніжкою, яка підтримує ноги.

Розміри автокрісла складають 67х44х38 см (ДхШхВ), вага - 4,8 кг. Воно має чохол з м'яких гіпоалергенних матеріалів, який дуже простий у догляді (допускається делікатне прання при 30 °С).

Докладніше
Характеристики
Вага
4,8 кг
Група
0+ (0-13 кг)
Категорія товару
Автокрісла
Колір чорний
Тип кріплення

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
gyanaa69
gyanaa69
Була