Всі категорії
Додати товар

Автокрісло maxi-cosi milofix

7000 грн
Опис

Автокрісло Maxi-Cosi MiloFix - зручне і безпечне, призначене для діток від народження до 4-х років вагою 0 до 18 кг (група 0 + / 1)

Автокрісло Maxi-Cosi MiloFix оснащено м'яким і зручним сидінням, яке забезпечить комфорт для вашої дитини навіть в далеких поїздках. Завдяки регульованій основі ви надасте дитині найкращі умови для путешествій.Також сидіння MiloFix розраховане на дві вікові групи: від народження до приблизно 13 кг, встановлений в автомобілі проти напрямку руху і від 9 кг до 4 років встановлюється вперед за рухом.

Крім того, Maxi-Cosi MiloFix оснащено м'якою і зручною вставкою, яка забезпечить новонародженому комфортне та безпечне положення під час поїздки. Maxi-Cosi MiloFix дозволяє регулювати висоту елементів сидіння, що дозволяє легко адаптувати його як до новонародженого, так і до дитини з чотирма роками. 6-ступінчаста регулювання підголівника і ременя безпеки, дозволяє легко регулювати сидіння по висоті дитини.

Також автокрісло Maxi-Cosi MiloFix оснащено багатьма системами, які захищають дитину в разі зіткнення. Підголівник сидіння виконаний з енергоємного матеріалу. Сидіння має бічну захисну систему (SPS), яка захищає дитину під час бічних зіткнень. Крім того, безпека дитини контролюється 5-точковими ременями безпеки з м'якими захисниками.

Встановлюється Maxi-Cosi MiloFix в автомобілі з використанням ременя Top Tether і підстави Isofix. Завдяки натяжителя ременя сидіння надзвичайно стійко. Сидіння можна встановити як вперед, так і назад в напрямку руху - все залежить від віку дитини. У верхній частині сидіння є маяки, які повідомляють про правильну або неправильного встановлення дитячого сидіння.

Абсолютно нове !Подарували ,а ми за два дні,раніше, уже купили собі …тому це продаємо ))

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
janet...
janetka25051994
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари