Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Jole i-spin 360 e, дитяче крісло, автокрісло дитяче

9300 грн
Опис

Вік: Інше
Тип: Автокрісла
Автокрісла: 0 + (до 13 кг)

Дитяче автокрісло Joie i-Spin 360 (Джої Ай Спін 360) призначене для максимально комфортного та безпечного перевезення малюків від народження до 4 років (18 кг).

Крісло встановлено на нероз'ємну базу та в автомобілі фіксується кріпленнями ISOFIX та додатковою опорою в підлогу, що має 19 положень регулювання та індикатор правильної установки. Дитина утримується п'ятиточковими внутрішніми ременями з м'якими накладками. З народження і до моменту, коли малюку стане тісно, ​​автокрісло встановлюється максимально безпечно проти ходу руху. Потім, але не раніше досягнення віку 15 місяців, дитину можна перевозити протягом руху.

Будучи подальшим розвитком , модель отримала низку істотних покращень та доповнень, що впливають на рівень комфорту та безпеки. Механізм повороту, що полегшує посадку і висадку, тепер оснащений спеціальним перемикачем Smart Ride™ lock - off, що блокує установку крісла по ходу руху для малюків до 15 місяців, а клавіші управління системою обертання на 360 ° Swivel™ зручно розташовані на боковині.

Користуватися кріслом стало ще зручніше завдяки підголівнику Grow Together™, який регулюється по висоті у 6 положеннях одним рухом разом із внутрішніми ременями. Три роздільні вставки для немовлят дозволяють підбирати внутрішній об'єм крісла індивідуально для кожного малюка, а технологія Sleepytime tilt™ дозволяє налаштувати нахил у 6 положеннях як по ходу, так і проти ходу руху.
Корпус автокрісла добре провітрюється за рахунок передбачених з обох боків вентиляційних каналів. Оббивка з м'якого приємного на дотик плюшу легко знімається і може стиратися при температурі 30 °.

Дитяче автокрісло Joie i-Spin 360 (Джої Ай Спін 360) відповідає найновішому стандарту безпеки R129(i-Size) та отримало високу оцінку безпеки німецьким незалежним клубом автолюбителів ADAC та іншими авторитетними експертами. Система бічного захисту забезпечує автоматичне висування елементів додаткового бічного захисту при затягуванні ременя безпеки, а підголовник з фірмовою технологією Tri-Protect™ забезпечує безпеку за допомогою трьох шарів захисту, що включають запатентований матеріал з ефектом пам'яті Intelli-Fit™. Крісло майже нове, не використовувалось

Габарити: 65x58x51,5/62 см

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
vik237067
vik237067
Івано-Франківськ
Була