Всі категорії
Додати товар

Автокрісло дитяче maxi cosi titan basic red

4000 грн
Опис

Характеристики
Тип
Автокрісло
Вік дитини
з 9 місяців 12 років
Вага дитини
9-36 кг
Група автокрісла
1/2/3
Зріст дитини
80 - 145 см
Напрямок установки
По ходу руху
Кріплення дитини в автокріслі
Штатний ремінь безпеки автомобіля - 5-ти точкові ремені автокрісла
Кріплення автокрісла в автомобілі
ISOFIX - Штатний ремінь автомобіля
Додатковий бічний захист
Так
Регулювання підголівника
так
Країна бренду
Нідерланди

Maxi-Cosi Titan - автомобільне крісло для різних вікових груп, що підходить для малюків та дітей. Універсальне автокрісло Maxi-Cosi Titan зростає разом з вашим малюком, захищаючи його протягом багатьох років.

Модель Titan спочатку використовується з 5-точковим ременем безпеки для кріплення дитини (група 1), а потім стає бустером для дітей від 9 місяців до 12 років, який використовує звичайний 3-точковий автомобільний ремінь безпеки.

Для максимального комфорту і зручності підголівник можна легко відрегулювати. З'єднання ISOFIX з Top Tether утримує сидіння на своєму місці і надійно з'єднує його з автомобілем.

Використання від 9 місяців до 12 років
Maxi-Cosi Titan розроблений, щоб не відставати від швидкого зростання дитини з 9 місяців! Універсальне автокрісло Максі-Козі зростає разом з дитиною, забезпечуючи безпеку і комфорт до 12 років.

Легке регулювання підголівника
Регулювання підголівника допоможе вам забезпечити максимальний комфорт і безпеку вашому малюкові під час поїздки від 9 місяців до 12 років.

Кріплення Isofix і Top Tether
Просте встановлення ISOFIX забезпечує більшу стійкість цього автокрісла, навіть якщо ваша дитина в ньому не сидить. ISOFIX і верхній якірний ремінь не є обов'язковими, так як в цьому випадку ви можете використовувати автомобільні ремені безпеки, щоб убезпечити свою дитину.

спинки автокрісла
Комфортне положення нахилу спинки сидіння з 5 положеннями - від вертикального до спокійного сну - покращує тривалу поїздку в автомобілі.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
  • Бордовий
Продавець
user-...
user-1991324837
Житомир
Була